1. Boy12

    OP Boy12 NOT a new member!
    Member

    Joined:
    Mar 8, 2012
    Messages:
    536
    Country:
    Netherlands
    So I recently updated my 9.2 emunand to 10.3 emunand.
    I also have coldboot for rxTools.
    Now, whenever I change the theme with menuhax manager, it says it's succesfull, but only the sysnand theme changed, and not my emunand theme.

    Do you guys know a fix?
     
    Last edited by Boy12, Jan 20, 2016
  2. mirzazafran

    mirzazafran Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 18, 2015
    Messages:
    10
    Country:
    Malaysia
    In case you haven't found a fix yet, install and set up homebrew launcher .cia (there's one in "that iso site") and use chmm2 to change themes. You can't use themehax manager as themehax is set up in your sysnand.
     
  3. jackb994

    jackb994 Self-Proclaimed Gamer
    Member

    Joined:
    Oct 29, 2015
    Messages:
    544
    Country:
    United States
    Make sure you launch hbl in emu
     
  4. Zhull

    Zhull Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 18, 2015
    Messages:
    97
    Country:
    Indonesia
    As far as I know, Menuhax only affects sysNAND... if you want to change your emuNAND's theme, you should use CMHM via HBLauncher *there's no menuhax in HBLauncher* in emunand...

    Please CMIIW
     
  5. Boy12

    OP Boy12 NOT a new member!
    Member

    Joined:
    Mar 8, 2012
    Messages:
    536
    Country:
    Netherlands
    I fixed it already by unlinking my NANDS's , forgot to post it here :)
    Thread can be closed!
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - updating, anymore, menuhax