Can't add an image to my signature

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Ron, Aug 26, 2011.

Aug 26, 2011
  1. Ron
    OP

    Member Ron somehow a weeb now.

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,837
    Location:
    here
    Country:
    Canada
  2. AlanJohn

    Member AlanJohn くたばれ

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    3,425
    Location:
    Canada,New Jersey
    Country:
    Ukraine
    Try to convert it to .jpg or .png.
     
  3. Ron
    OP

    Member Ron somehow a weeb now.

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,837
    Location:
    here
    Country:
    Canada
    I did.
    Code:
    [img]http://pix.gbatemp.net/234164/Siggy%20copy.png[/img]
    [​IMG]
    It still gives me that same damn error
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Strange, I get the same error when trying to edit your sig though the member editing tool.
    It worked through the ACP though.

    Edit: oh I got it, it's the PHP image you already have, not the new one.
     
  5. Ron
    OP

    Member Ron somehow a weeb now.

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,837
    Location:
    here
    Country:
    Canada
    Thanks [​IMG]
     

Share This Page