1. bbcali89

    OP bbcali89 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Messages:
    418
    Country:
    United States
    Like let's say I got one 32gb card with a emunand on it. than I setup another one for that same 3ds with a 64gb card.

    Is this possible? and could I interchange them when I feel like it?

    I assume the answer is yes, but I just wanted to make sure. : )
     
  2. Xinaman

    Xinaman GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 21, 2015
    Messages:
    251
    Country:
    Brazil
    i believe so.
     
  3. bbcali89

    OP bbcali89 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Messages:
    418
    Country:
    United States
    So for example I could take the sd card out of my red new3dsxl. and put it in my black new 3dsxl. and it would run the exploits/ rei/rxtools just fine?
     
  4. Xinaman

    Xinaman GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 21, 2015
    Messages:
    251
    Country:
    Brazil
    no, only on the same 3ds, not diferent ones, that is impossible.
     
  5. bbcali89

    OP bbcali89 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Messages:
    418
    Country:
    United States
    On second thought I don't think this would work. because of the 3DS folder with the emunand/ sysnand files in it.

    I do think. If I took that out. it could potentially work. But I think the emunand/ sysnand setup has to be done every time on the same console. hmm
     
  6. Xinaman

    Xinaman GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 21, 2015
    Messages:
    251
    Country:
    Brazil
     
  7. bbcali89

    OP bbcali89 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Messages:
    418
    Country:
    United States
    yeah lol

    i gotcha bro.
     
  8. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    14,574
    Country:
    United States
  9. Urbanshadow

    Urbanshadow GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2015
    Messages:
    1,490
    Country:
    You could do that, but keep in mind the emunands loaded by both systems would be different. I mean, they would not share any title or configuration. They can in fact run from the same SD, but they are entirely different. To put it into perspective, the only thing they will share is the SD and some homebrews.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - emunand, setup,