Can you save a gb or gbc game to nor(3in1)?

Discussion in 'EZ-Flash' started by BTY2468, Sep 13, 2011.

Sep 13, 2011
  1. BTY2468
    OP

    Newcomer BTY2468 Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    31
    Location:
    PA
    Country:
    United States
    is there a way? i have the 3in1 that can go into a gba(obviously)
     
  2. Ammako

    Member Ammako GBAtemp Guru

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,372
    Country:
    Canada
    nope.avi

    It would run in GBA mode with the GBA parts of the GBA/SP, so it wouldn't be compatible with GB/C.
     
  3. KidIce

    Member KidIce Smart Ass

    Joined:
    Dec 22, 2005
    Messages:
    935
    Country:
    United States
    Use Goomba or Goomba Color. GBA flash carts can not be used in GB/C mode on a GBA w/o a bridge... Which are even more rare today than proper GBA flash carts.
     
  4. Luigi2012SM64DS

    Banned Luigi2012SM64DS G-old member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    2,060
    Location:
    Minecrapt
    Country:
    Canada
    Forget Writeing a game (doesn't work anyways) use Goomba or better use Lameboy
     
  5. Ammako

    Member Ammako GBAtemp Guru

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,372
    Country:
    Canada
    Even then, not every flashcart support GB bridge.
     
  6. KidIce

    Member KidIce Smart Ass

    Joined:
    Dec 22, 2005
    Messages:
    935
    Country:
    United States
    True, but if I hadn't mentioned it the other quip would have been "You can use a bridge!" :-)
     
  7. T.Kuranari

    Member T.Kuranari GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    150
    Country:
    Japan
    You can do this with pogoshell. Might give it a try [​IMG]
     
  8. KidIce

    Member KidIce Smart Ass

    Joined:
    Dec 22, 2005
    Messages:
    935
    Country:
    United States
    You'll still be using an emulator.
     
  9. T.Kuranari

    Member T.Kuranari GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    150
    Country:
    Japan
    I need to correct myself. Pogoshell won't work since it doesn't support the 3in1.
     

Share This Page