Can you put japanese games in your R4 or M3?

Discussion in 'R4 DS' started by ExDee, Jan 10, 2008.

Jan 10, 2008
  1. ExDee
    OP

    Member ExDee GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    195
    Location:
    Jupiter
    Country:
    United States
    I was wondering, I think heard it somewhere in a youtube video, but is it possible to put and play a Japanese game on R4 or M3? Or do you need a Japanese NDS
    Ty for your info in advance
     
  2. PikaPika

    Member PikaPika GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    695
    Location:
    AZ
    Country:
    United States
    NDS games are region free, so yes, Japanese games will work on a US NDS.
     
  3. iritegood

    Member iritegood GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    759
    Country:
    United States
    All DS games play on all DS.
    iQue DS (the chinese ones) might be an exception.
     
  4. ExDee
    OP

    Member ExDee GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    195
    Location:
    Jupiter
    Country:
    United States
    Okay, thank you both. Now I can play those Japanese Naruto Games [​IMG].
     
  5. PikaPika

    Member PikaPika GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    695
    Location:
    AZ
    Country:
    United States
    While you're playing Japanese games, try the Ouendan series, and the English spin-off, Elite Beat Agents!
     
  6. sylux92

    Member sylux92 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    445
    Country:
    United States
    According to the box of the m3 simply, it supports .IDS roms, which are iQue ds. Plus the r4 was made in china, so...
     
  7. chibibaka

    Newcomer chibibaka Member

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Messages:
    23
    Country:
    United States
    The flashcart may support it but the ds itself doesn't.
     
  8. sylux92

    Member sylux92 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    445
    Country:
    United States
    Someone should test it out.
     
  9. ExDee
    OP

    Member ExDee GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    195
    Location:
    Jupiter
    Country:
    United States

    Ok ill try using it [​IMG]. Sadly I have no Ds yet. Before I am buying one, I want to know about FlashCards. I played Elite Beat Agents on my cousin's. Btw does anyone know when they restock on ds lites in Target? It's because I have a 50 dollar gift card. Or maybe Toys R Us? Thanks in advance
     
  10. DarkAura

    Member DarkAura Offline

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    2,388
    Location:
    Over there.
    Country:
    Canada
    Don't wanna burst your bubble, but a DS ain't 50 bucks, from a store more like 120 to 130 ish. [​IMG]
     
  11. ExDee
    OP

    Member ExDee GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    195
    Location:
    Jupiter
    Country:
    United States
    AHHH No u dont get it...... If u have a $50 gift card and u buy a ds, ull only have to pay $90 or so...
     
  12. DarkAura

    Member DarkAura Offline

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    2,388
    Location:
    Over there.
    Country:
    Canada
    I'm just saying that a DS is not that cheap.
     
  13. ExDee
    OP

    Member ExDee GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    195
    Location:
    Jupiter
    Country:
    United States

    Of course I know that [​IMG]
     
  14. freakazaa

    Newcomer freakazaa Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    31
    Country:
    Philippines
    he wasn't even saying that the ds is that cheap... he was only saying he had a $50 gift card which as ExDee said can be used in conjunction with cash (or card or whatever...)
     
  15. ExDee
    OP

    Member ExDee GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    195
    Location:
    Jupiter
    Country:
    United States
    Yeah what freakazaa said [​IMG]. btw Im filipino too [​IMG]( I can see from your flag) [​IMG]
     
  16. SavageWaffle

    Member SavageWaffle GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    1,123
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    You can put any launage games on your R4
     
  17. ExDee
    OP

    Member ExDee GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    195
    Location:
    Jupiter
    Country:
    United States
    Oh ok thanks [​IMG] I can play EU games woot
     

Share This Page