Can you play GBA on N Card?

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by Samsonis87, Jul 8, 2007.

Jul 8, 2007
  1. Samsonis87
    OP

    Newcomer Samsonis87 Newbie

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    I know you can't on my old firmware version, but is there a new one that lets you, or some sort of emulator or something?
    Thanks
     
  2. Bergunzo

    Member Bergunzo GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    295
    Location:
    Italy
    Country:
    Italy
    no
    No
    nO
    NO
     
  3. go185

    Member go185 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 18, 2006
    Messages:
    230
    Country:
    Quoted for truth.

    There are NO slot1 carts that can boot GBA games. I doubt there ever will.
     
  4. KINGOFNOOBS

    Member KINGOFNOOBS GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    706
    Country:
    United States
    See: EZFlash V.
     
  5. chuckstudios

    Member chuckstudios Putting the pro in procrastination

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    896
    Location:
    North Carolina, USA
    Country:
    United States
    See: Needs an expansion pack
     
  6. Rankio

    Member Rankio GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    417
    Country:
    United States
    name the GBA ROM to NDS and it works.
     
  7. chuckstudios

    Member chuckstudios Putting the pro in procrastination

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    896
    Location:
    North Carolina, USA
    Country:
    United States
    Now that's just mean [​IMG]
     
  8. KINGOFNOOBS

    Member KINGOFNOOBS GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    706
    Country:
    United States
    Its true that it does, but the point is that EZV can run GBA games from its own interface.
     
  9. go185

    Member go185 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 18, 2006
    Messages:
    230
    Country:
    Nope, the interface puts the .gba game into the slot2 3-in-1 THEN boots the 3-in-1.

    So all its doing is booting the gba game thats already in slot2
     
  10. KINGOFNOOBS

    Member KINGOFNOOBS GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    706
    Country:
    United States
    Yeah, but the functionality is built in.
     
  11. h8uthemost

    Member h8uthemost GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    688
    Country:
    United States
    Lol...
     
  12. primeboss

    Newcomer primeboss Advanced Member

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    99
    Location:
    Virginia
    Country:
    United States
    Can the N-card and clones able use the ez-flash 3 in1
     

Share This Page