Can you get guitar drums and mic to work with 2 remotes ???

Discussion in 'Wii - Hacking' started by another_waster, Dec 26, 2009.

  1. another_waster
    OP

    Member another_waster GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    192
    Location:
    England
    Country:
    United States
    Seems silly that you need a remote for the mic as its going through the USB anyway ?
     
  2. SFenton

    Member SFenton ಠ_ಠ

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    1,077
    Location:
    Derp
    Country:
    United States
    Nope. Grab some USB instruments, rip all yer pre GH5 games to RawkSD, and throw said pre-GH5 games out the window. [​IMG]
     
  3. another_waster
    OP

    Member another_waster GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    192
    Location:
    England
    Country:
    United States
    Hmmm ;-) Think Ill just see if I can get a cheap remote maybe!!! That way sounds more complicated!
     
  4. davidsl_128

    Member davidsl_128 GBAtemp Brightsider

    Joined:
    Aug 19, 2008
    Messages:
    629
    Country:
    Colombia
    Well you have the mic, but you need a remote to navigate the menus [​IMG]
     
  5. another_waster
    OP

    Member another_waster GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    192
    Location:
    England
    Country:
    United States
    But its daft!!! Ya can control the menus with the other two remotes!!!
     
  6. Algot

    Newcomer Algot Member

    Joined:
    Jun 12, 2007
    Messages:
    47
    Location:
    Visby
    Country:
    Sweden
    mmm nope... not the options for the singer... cant select rocker, difficulty or scrolling/static lyrics. and your not able to press Ready or even join in the first place...



    (maybe some bade spelled english here.. but.. it´s chistmas!!! ;-) )
     
  7. davidsl_128

    Member davidsl_128 GBAtemp Brightsider

    Joined:
    Aug 19, 2008
    Messages:
    629
    Country:
    Colombia
    The guitars and drums you use, are they from Guitar Hero or Rock Band? Because if they're GH you need the two wiimotes to play them, but if they're Rock Band instruments you can use one of the wiimotes for the microphone.
     
  8. another_waster
    OP

    Member another_waster GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    192
    Location:
    England
    Country:
    United States
    Both GH ones! I just think its a bit annoying! Surely ya should be able to use the controls on one of the guitars and drums remotes to select the singer settings!!!! :-P Just a small annoyance I guess
     

Share This Page