can someone turn .cia file to .3ds file ?

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by Fizzy77, Oct 15, 2018.

  1. Fizzy77
    OP

    Fizzy77 Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    Turkey
    I tried to do it using cia to 3ds converter but i got an error saying could not read rom file. how can i fix this
     
  2. Kubas_inko

    Kubas_inko "Something funny goes here."

    Member
    13
    Feb 3, 2017
    Czech Republic
    I gues on earth.
    Sorry for this, but why?
     
  3. Fizzy77
    OP

    Fizzy77 Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    Turkey
    i have a blue button sky3ds and im trying to get super smash bros dlcs but i couldnt find it as .3ds file anywhere
     
  4. MrLucariox

    MrLucariox GBAtemp Regular

    Member
    3
    Apr 13, 2018
    Turkey
    He probably wants to play it on a Gateway card but i couldnt get why he wants it too.
     
  5. Kubas_inko

    Kubas_inko "Something funny goes here."

    Member
    13
    Feb 3, 2017
    Czech Republic
    I gues on earth.
    Why don't you hack your 3ds and ditch any flashcards?
     
  6. Fizzy77
    OP

    Fizzy77 Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    Turkey
    i dont know how i can hack my 2ds and its version is 11.8.0-41E
     
  7. Kubas_inko

    Kubas_inko "Something funny goes here."

    Member
    13
    Feb 3, 2017
    Czech Republic
    I gues on earth.
  8. MrLucariox

    MrLucariox GBAtemp Regular

    Member
    3
    Apr 13, 2018
    Turkey
    You can use the Seedminer method. There is a thread in the section.
     
  9. Localhorst86

    Localhorst86 GBAtemp Addict

    Member
    9
    Jul 17, 2014
    Germany
    Nintendo works for my dad
    you can't convert DLC to a .3ds file anyways. That's not how DLC works. You need to hack your 3ds using b9s.
     
  10. Fizzy77
    OP

    Fizzy77 Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    Turkey
    thanks i will try to do it
     
  11. Fizzy77
    OP

    Fizzy77 Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    Turkey
    Kubas_inko
    can you give another cfw? because i did the test and it seems i cant do this one
     
  12. Kubas_inko

    Kubas_inko "Something funny goes here."

    Member
    13
    Feb 3, 2017
    Czech Republic
    I gues on earth.
    Which test?
    And I don't think that there are other CFWs with that much support as luma, so no, I can't (because I also don't know any other in today's world).
     
  13. Fizzy77
    OP

    Fizzy77 Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    Turkey
    in the link you sent it says to enter download play that test
     
  14. Kubas_inko

    Kubas_inko "Something funny goes here."

    Member
    13
    Feb 3, 2017
    Czech Republic
    I gues on earth.
    and you can't enter DS download play?
     
    Last edited by Kubas_inko, Oct 15, 2018
  15. Fizzy77
    OP

    Fizzy77 Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2018
    Turkey
    yes i entered ds download play but its a black screen