Can someone tell me what kind of R4 is my flashcard?

Discussion in 'R4 DS' started by Zenn, Sep 22, 2010.

Sep 22, 2010
  1. Zenn
    OP

    Newcomer Zenn Newbie

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Messages:
    6
    Country:
    Portugal
    I've been trying to find out but so far I've accomplished nothing

    here are some pics:

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    I hope someone can help

    Thanks in advance
     
  2. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,076
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    Well on the cart it says R4 and has the SDHC logo. Is it an R4SDHC?
     
  3. gifi4

    Member gifi4 How am I a 'New Member'?

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    2,352
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    Not sure about that, but if you wish to find whether it's a clone or not just put the wood firmware on it, if it does not work then it's a clone, if it works it's an original/1:1 clone.
     
  4. Zenn
    OP

    Newcomer Zenn Newbie

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Messages:
    6
    Country:
    Portugal
    I tried to use WoodR4 1.13, the interface loaded but the roms didn't, so I guess it's a clone huh?

    anyway, now that that's out of the way can anyone tell me what kernel I should use (I used to have the default 1.08 for R4 cards but I'd like another one, preferably one that can play the newest games like Pokemon Black and so forth)
     
  5. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,076
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    The SDHC logo alone proves it's a clone.
     
  6. Aurionfox

    Member Aurionfox GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    153
    Location:
    Mexico
    Country:
    Mexico
    looks like my flashcard i think this is a R4SDHC like Depravo says, try the firmware of this site

     
  7. gifi4

    Member gifi4 How am I a 'New Member'?

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    2,352
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    xD didn't notice that when I looked, lol. anyway yeah if wood loads and roms don't plus it says sdhc, then yea, definitely clone.
     
  8. Zenn
    OP

    Newcomer Zenn Newbie

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Messages:
    6
    Country:
    Portugal
    Just tried that one, doesn't work... it starts loading then screens go black
     
  9. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,076
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
  10. Xenon++

    Member Xenon++ Taiju Yamada

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    1,394
    Country:
    Japan
    If you are sure that saves are defragmented, you can use woodr4dldi
     
  11. Zenn
    OP

    Newcomer Zenn Newbie

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Messages:
    6
    Country:
    Portugal
    the only one that worked was R4SDHC_2010_v2.10T04, and some times it froze on the loading....
     

Share This Page