Can my PSP-2000 output games to SDTV?

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by JLW, Jul 7, 2010.

Jul 7, 2010
  1. JLW
    OP

    Newcomer JLW Member

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    Can my PSP-2000 output games to SDTV? I was thinking of buying composite cables to play games on my SDTV.
    I thought with newer firmware it was supposed to be able to, but I read on a couple sites that it cannot at all, is this correct?
    I've also heard there is some sort of homebrew that will allow you to do this... Any info on that?
     
  2. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,481
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    I believe so, yes. As of OFW 3.60 I think.
     
  3. Jolan

    Member Jolan Unlimited Bear Works

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1,384
    Location:
    Netherlands, currently
    Country:
    Bulgaria
    You need the FUSA plugin if you buy the wrong cable.
     
  4. thedicemaster

    Member thedicemaster GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,412
    Country:
    Netherlands
    HDTV(5 cables) always works with games.
    SDTV(3 cables) requires the fusa plugin, otherwise you're limited to XMB only(movies, photo's, music)
    USB is also possible using remotejoylite and a PC connected to a TV screen.

    i've had best results using USB and remotejoylite.

    from what i've heard a 3k can output to SDTV without plugins.
     
  5. JLW
    OP

    Newcomer JLW Member

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    Awesome!
    You guys are great! Thanks.
    Also, I've tried remotejoy. There is about a half a second delay that can get in the way on fast paced games, and certain games (e.g. Maverick Hunter X) play at half speed.

    Oh, and the FUSA plugin works on GEN-D3, right?
     
  6. Jolan

    Member Jolan Unlimited Bear Works

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1,384
    Location:
    Netherlands, currently
    Country:
    Bulgaria
    I don't know any plugins that don't run on specific firmwares.
     
  7. JLW
    OP

    Newcomer JLW Member

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    Really?
    Well, I have only had my PSP for about a month, so I'm still getting used to the plugins, etc.
    I've had a hacked Wii for more than 2 years though, so I'm not new to homebrew, or softmodding. [​IMG]
    I like my PSP alot, it's a great console. [​IMG]
     
  8. nl255

    Member nl255 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 9, 2004
    Messages:
    1,998
    Country:
    PS1 does not require fusa as long as you use 5.50 (and possibly 5.00) pops.
     

Share This Page