Can M3 SD run .CBR somehow?

Discussion in 'M3 Adapter' started by Alexeh, Jul 14, 2006.

Jul 14, 2006

Can M3 SD run .CBR somehow? by Alexeh at 2:26 AM (822 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Alexeh
    OP

    Newcomer Alexeh Advanced Member

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Messages:
    66
    Country:
    Netherlands
    Got my stuff in yesterday, after my exams (with no sleep and no food included, went well anyways [​IMG] ) So I was thinking of putting some .cbr comics on it if possible? Or do I need the .pdfs for this one?'

    Thanks
     
  2. jumpman17

    Former Staff jumpman17 He's a semi-aquatic egg laying mammal of action!

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    8,972
    Country:
    United States
    you could always rename the .cbr to .rar (or if it's a .cbz make it .zip) and unrar or unzip the file to get the .jpgs. Then just use the picture viewer of the m3 to view the images.
     
  3. Alexeh
    OP

    Newcomer Alexeh Advanced Member

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Messages:
    66
    Country:
    Netherlands
    Thanks man! Never thought about that.. will give it a go [​IMG]
     

Share This Page