Can I rename my roms?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Satangel, Jun 26, 2007.

Jun 26, 2007

Can I rename my roms? by Satangel at 4:17 PM (786 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Satangel
    OP

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    Can I just rename my DS roms, so that I dont need too start them with No$GBA?
     
  2. evadwolrab

    Member evadwolrab GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    203
    Country:
    United Kingdom
    I've renamed the actual .rom files in the past if that's what you mean.

    Best thing to do? Try it. A lot quicker than waiting for a forum response. [​IMG]
     
  3. Satangel
    OP

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    I'm at school atm, so no roms/DS at hand [​IMG]

    And is it normally that No$GBA has so much problems reading a game?
     
  4. xcalibur

    Member xcalibur Gbatemp's Chocolate Bear

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    3,166
    Location:
    Sacred Heart
    Country:
    United Kingdom
    Yes
    NDs emulation is apparently very complicated so they havent had much headway on it. It probably is gonna be in a year when we are going to have major improvement
    Just get a flashcard lol
     
  5. Satangel
    OP

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    K tnx everyone for replying to this topic, it may be closed.
     

Share This Page