can i install Custom IOS36 rev07 on wii 3.4U??

Discussion in 'Wii - Hacking' started by RT-9, Jan 26, 2009.

Jan 26, 2009
  1. RT-9
    OP

    Member RT-9 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    105
    Location:
    PEI
    Country:
    Canada
    like the title say's ... can i install Custom IOS36 rev07 on my wii 3.4U

    and if i installed it ...is my wii still able to play wii game disc's [​IMG] ???

    and is it safe to install??

    i really need to know [​IMG]

    RomThunder
     
  2. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    No
    Yes
    Yes
    Yes

    Check Oct23rd FIX
     
  3. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Well there's 1 version of my multi_cios_installer which allows the installation of WiiGator's cIOS36rev7 when you have IOS16 installed on you Wii, but this does only count half as IOS16 is totally illegal.
     
  4. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Exactly and I really don't think he knows what's IOS16 so better to walk him to that thread cause directly can't be done, he needs IOS16 installed first in order to install the cIOS36_r7 on 3.4
     
  5. RT-9
    OP

    Member RT-9 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    105
    Location:
    PEI
    Country:
    Canada
    no hehe i dont know what...ios16 is [​IMG] [​IMG] i recently (twilight)hacked my wii so that's why i ask this
     
  6. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    check the Oct23rd FIX
     
  7. RT-9
    OP

    Member RT-9 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    105
    Location:
    PEI
    Country:
    Canada
    thnx i got it to work in my wii and I NEVER EVER EVER EVER EVER UPDATE AGAIN!!! oh i got it to work after 30 mins(i wanted to be careful ya know)
     

Share This Page