Can I have a few voice recordings?

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by imgod22222, May 24, 2007.

May 24, 2007
  1. imgod22222
    OP

    Member imgod22222 GBAtemp's Original No-faced Member

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Messages:
    1,555
    Country:
    United States
    For my programming final i need to make a game. Pretty much done. Now i just need voices saying "Game Paused", etc and "Change Players" (or something along those lines) If you feel really nice, you can make an unpause clip. Preferably in .mp3 or .wav, as i'm using these in a game. I would do it, but I don't have a mic, nor could i find anything on google/altavisa. And i know some people make creepy voices, etc. It's a game. Not energetic, like in F-Zero GX, but... ya know. Say it normal, but don't sound boring (if that makes sense) I'd appreciate it ALOT. Its due manana and i almost forgot i needed to do this.

    If you don't want to, don't flame me.
     
  2. Linkiboy

    Member Linkiboy GBAtemp Testing Area

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    4,888
    Country:
    United States
    Is it ok if my voice cracks about 50 times during the recording?
     
  3. imgod22222
    OP

    Member imgod22222 GBAtemp's Original No-faced Member

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Messages:
    1,555
    Country:
    United States
    Sure. As long as i have something. [​IMG]
     
  4. Linkiboy

    Member Linkiboy GBAtemp Testing Area

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    4,888
    Country:
    United States
    ararar

    My mic is acting rainbow-colored so I'm gonna try later.
     
  5. imgod22222
    OP

    Member imgod22222 GBAtemp's Original No-faced Member

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Messages:
    1,555
    Country:
    United States
    How about now? Please? Its due tomorrow :'(
     
  6. ndela007

    Member ndela007 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    112
    Country:
    United States
    How about making a list of all of the exact sayings you need.
     
  7. blade85

    Member blade85 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 22, 2007
    Messages:
    174
    Country:
    United States
    why cant you do it?

    you can talk, cant you?
     
  8. .TakaM

    Member .TakaM .II

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    3,525
    Country:
    New Zealand
    make a list of exactly what you need, and I'll have a go [​IMG]

    PS, if you have a DS and flash cart, you could try out Electroplankton, you can record your voice on that, play around with it a little if you want and hook it up to PC easily
     
  9. Shinji

    Member Shinji ҉҉ ҉҉

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,374
    Location:
    City of Delusion
    Country:
    United States
    The mic quality of the DS/Lite is utter crap. But hey, that would make the game much more interesting. You'd be less inclined to pause if you'd hear something that sounded like it was recorded on a block of clay...
     
  10. .TakaM

    Member .TakaM .II

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    3,525
    Country:
    New Zealand
    I don't think it's that bad.
    it's perfectly legible and I only said so incase he had a DS, but no headset.
    I've been thinking about making some music with electroplankton recently, and I've had it hooked up to my PC, sounds fine.
     

Share This Page