can i do this?

Discussion in 'M3 Adapter' started by Sam998, Aug 7, 2008.

Aug 7, 2008

can i do this? by Sam998 at 8:24 AM (614 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Sam998
    OP

    Newcomer Sam998 Newbie

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    hey, i was wondering if i can put a .cpp file on an M3 Real? thanks...
     
  2. strata8

    Member strata8 Look! A pointless distraction!

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    618
    Location:
    over there
    Country:
    Australia
    You can put it on there, but you just can't do anything with it.

    It don't even know what format .cpp is... [​IMG]
     
  3. superbob

    Member superbob GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    139
    Location:
    Toulouse, France
    Country:
    France

Share This Page