can I do this?

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Sam998, Aug 7, 2008.

Aug 7, 2008

can I do this? by Sam998 at 4:26 AM (975 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Sam998
    OP

    Newcomer Sam998 Newbie

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    hi, i just signed up here and i wasn't a 100% sure where 2 put this on the forums, so i'll ask it here... can i put a .cpp file on my M3 DS real? thanks....
     
  2. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
  3. Sam998
    OP

    Newcomer Sam998 Newbie

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    thank u
     
  4. Sephi

    Member Sephi fool

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    1,850
    Location:
    Rhode Island
    Country:
    United States
    You can't just run sourcecode, you need to compile it.
     
  5. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
  6. Mohammad

    Member Mohammad GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    233
    Country:
    United States
    you can, but you can only read/transfer it lol if you want to use it, just like an other compiled code, it has to be compiled.
     

Share This Page