can i boot right into mocha after i run the exploit? looking to start developing for this. $$

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by gbatempuser69, Nov 23, 2019.

  1. gbatempuser69
    OP

    gbatempuser69 Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 23, 2019
    Canada
    i also want padcon to run to is it possible to have everything running in one click? what i want is to do exploit>mocha>padcon without clicking and rebooting 3 times. also many thanks to all devs working on this! i haven't been in the scene since psp 2001 was frist released and felt like it was time to get back into it. im interested in building a windows 10 port, seems like its possible considering its comp[aitble with all hardware, what i'd really like is a file manager for wiiu that allows me to browse my comp. i see theres linux! i dont know anything about programming but i really want to get serious about coding, have no problem giving donations to learn from you guys.
     
  2. monkeyman4412

    monkeyman4412 Gbatemp's moronic trash

    Member
    8
    Jun 16, 2016
    United States
    Darn, I can't come up with something edgy
    uh... then no. I'm sorry, but without the knowledge of basic programing your not going anywhere. Especially with windows "port"
    TL;Dr wiiu is powerpc.
    windows is 32 bit and 64 bit.
    Wiiu does not run a normal processor, aka powerpc.
    Windows does not have source code to use like linux
    making it even more unlikely. Emulation is one, porting is another.
     
  3. BaamAlex

    BaamAlex (*(vu64 *)0x1FF81100)

    Member
    6
    Jul 23, 2018
    Germany
    Power on your pc on and browse through it via mouse and keyboard. Problem solved. The wii u is not the fastest console dude. A good reason to play my few wii u games on cemu.
     
  4. gbatempuser69
    OP

    gbatempuser69 Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 23, 2019
    Canada
    how do i open windows source??
     
  5. LuigiSuperStarSaga

    LuigiSuperStarSaga GBAtemp Regular

    Member
    5
    Feb 23, 2018
    Brazil
    Closet.
    You can't get the Windows source code. It is closed source.
     
  6. gbatempuser69
    OP

    gbatempuser69 Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 23, 2019
    Canada
    i know that was a joke lol, anyway to boot from exploit right to mocha and have it start joycon?
     
  7. BaamAlex

    BaamAlex (*(vu64 *)0x1FF81100)

    Member
    6
    Jul 23, 2018
    Germany
    And i thought my english is bad. Wtf you mean dude?
     
  8. gbatempuser69
    OP

    gbatempuser69 Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 23, 2019
    Canada
    lol what i want is very simple actually but i guess ur to dumb to understand. i want to boot into mocha instead of homebrew launcher wtf is so hard about that? and who cares about grammar on a hacking forum? why are people so rude for no reason bunch of fucking neckbeards
     
  9. LuigiSuperStarSaga

    LuigiSuperStarSaga GBAtemp Regular

    Member
    5
    Feb 23, 2018
    Brazil
    Closet.
    Basically everyone cares. It was impossible to understand what you meant.
     
    Uiaad likes this.
  10. gbatempuser69
    OP

    gbatempuser69 Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 23, 2019
    Canada
    i explained it pretty good after looking over it. no idea what the issue is other then people wanting to be dicks lol.
     
  11. MikaDubbz

    MikaDubbz GBAtemp Advanced Fan

    Member
    7
    Dec 12, 2017
    United States
    The best you can do is CBHC, which can boot directly when you turn on your Wii U. In doing so, you immediately apply the exploit and essentially have mocha booted immediately as well just by turning on your system. There is a mod of CBHC where you can have it automatically boot up your Wii U with padcon enabled (see here: https://gbatemp.net/threads/cbhc-mod-coldboot-haxchi-cfw-mod.453971/). Frankly this might even be better than what you want, because you don't have to do anything to make it happen beyond booting your Wii U. But if you want specifically what you want where you boot normally without CBHC, then launch the exploit to have all that happen, you may be out of luck.
     
    gbatempuser69 likes this.
  12. gbatempuser69
    OP

    gbatempuser69 Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 23, 2019
    Canada
    finally a good f$#%$#@ answer lol. yeah i thought i'd have to go that route but i was hoping i could make some batch type file. is there a way to navigate through wii without a wiimote? thanks alot for the response. im also wondering if someone could point me in the direction on how to recompile nintendont to do a complete remap of the gamepad i wanna use shoulder buttons for gas and brake and stuff. trying to play spy hunter and cant get into using x for gas i need that shoulder button action. i assume that there's a bunch of power users that'll see this iduno if i should ask my questions here or just make a new thread, i dont wanna be annoying by posting a bunch. thanks again everyone.
     
Quick Reply
Draft saved Draft deleted
Loading...