call of duty world at war PAL

Discussion in 'Wii - Hacking' started by wiigee, Nov 8, 2008.

Nov 8, 2008

call of duty world at war PAL by wiigee at 9:09 AM (16,388 Views / 0 Likes) 143 replies

  1. wiigee
    OP

    Member wiigee GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 21, 2008
    Messages:
    152
    Country:
    United Kingdom


  2. LagunaCid

    Member LagunaCid GBAtemp Fan

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    370
    Country:
    Canada
    oh jesus
    i was so happy when I clicked the "download" button just 10 seconds ago
     
  3. Kieran801

    Newcomer Kieran801 Advanced Member

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    61
    Country:
    United States
    Same here [​IMG]
    Hope theres a fix for this soon.
     
  4. tlangford

    Newcomer tlangford Advanced Member

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    65
    Country:
    United Kingdom
    Have you tried using regionfrii to change it to ntsc? that sometimes works.
     
  5. Edgedancer

    Member Edgedancer Director of Moon based operations

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    2,641
    Location:
    Canberra
    Country:
    Australia
    There is already a topic regarding COD5 in the wii genral discussions at the moment. Regarding the backup loader who needs that when you have a modchip. [​IMG]
     
  6. Martino

    Newcomer Martino Member

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    30
    Country:
    Belgium
    Doesn't work with backuploader [​IMG]
    check in wiihacking forum
     
  7. 20clarky08

    Member 20clarky08 Official Wii Freak

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    844
    Location:
    ScouseLand
    Country:
    United Kingdom
    so our we saying the NTSC version is working?

    damn i jus wasted so good bandwidth lol
     
  8. cdn_bacon

    Newcomer cdn_bacon Advanced Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    78
    Country:
    Canada
    i get a disc error with both the 0.3 and the 0.1 wiigator [​IMG]
     
  9. Rebound

    Member Rebound GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    363
    Country:
    Australia
    This Sucks, What about that softchip loader?
     
  10. nicksasa

    Member nicksasa GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    1,410
    Country:
    Belgium
    decrypted works on wiigator 0.1 not on softchip or wiigator 0.3
     
  11. 20clarky08

    Member 20clarky08 Official Wii Freak

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    844
    Location:
    ScouseLand
    Country:
    United Kingdom
    what about with WiiShizzza's channel with all the fixes??
     
  12. cdn_bacon

    Newcomer cdn_bacon Advanced Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    78
    Country:
    Canada

    My bad I forgot to patch it when I tested on 0.1.

    I used the 0.3 with the new fixes and no luck. I just patched with regionfrii and will let you know
     
  13. malsuk

    Member malsuk GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Messages:
    121
    Location:
    Essex, UK
    Country:
    United Kingdom
    Here is a fix. it's called the modchip lololol

    all working fine here..

    [​IMG]
     
  14. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    LOL, worse than my replies that like lol [​IMG]
     
  15. El-Grosso

    Member El-Grosso GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    137
    Country:
    United Kingdom
    Does the online work? And is it choppy? On the .1 seeing as .3 obviously doesn't work.
     
  16. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    ohyeah this game is nice [​IMG] glad i never have to rely on backup loaders hehe
     
  17. subzero401

    Newcomer subzero401 Member

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    I dont think people that use backup launcher really care about
    you having a modchip. its a different scene all together..
     
  18. Jackreyes

    Jackreyes Newbie

    Not true the same files are used on the same console.
    The difference is... the backup loader users are just... scared of modchips, or lazy.

    Edit: Also, in case you hadn't noticed this is a wii hacking section. Not backup launcher.
    So actually people do care about modchips here just as much.
     
  19. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    Lol, i'm just expressing my opinion the thread states........call of duty world at war PAL
    hehe
    Just think that seen as you've just posted that, your probably one of the backup loaders boys that are always crying over unplayable or crap loaded games like this etc.

    (wwe vs raw) is a always a slow loading game, so i couldn't imagine the speed on any backup loaders)

    Lol, just in one of my funny moods again haha
     
  20. quim69

    Member quim69 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    485
    Country:
    Andorra
    It's an awful game, so copy-loader users aren't missing much.

    There are lots of reasons to get a modchip, this game isn't one of them.
     

Share This Page