Call of Duty Modern Warfare Mobilized

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Taellon, Jun 28, 2010.

Jun 28, 2010
  1. Taellon
    OP

    Member Taellon GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    136
    Country:
    Canada
    So Modern Warfare Mobilized ran perfectly fine on my R4, but then I got an Acekard2i and now I'm having some trouble with the game. It seems to run perfectly fine except for one thing, stylus control is always inverted. Even when I go into the options menu from in game or from the main menu and change it back, it switches back to inverted controls again. I thought this might have been because my original file had been modified to run on my R4 so I downloaded a new file. Same exact problem.

    Any ideas or helpful advice about how to get the controls to stop being inverted?
     
  2. Taellon
    OP

    Member Taellon GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    136
    Country:
    Canada
    Anybody? Please help, I'd really like to be able to play this game again.
     
  3. tijntje_7

    Member tijntje_7 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    Under your bed
    Country:
    Netherlands
    Try downloading the rom again, and don't r4 patch it.
    Then use your save for your game.
    (r4 saves are ak2i compatible right?)
     
  4. Taellon
    OP

    Member Taellon GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    136
    Country:
    Canada
    I've already tried all that and I still get the same problem.
     
  5. Phoenix Goddess

    Member Phoenix Goddess The Ninja's Protégée

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,809
    Location:
    Away from civilization.
    Country:
    United States
    Don't double post.

    Try deleting the save file and rom.
    Download a clean one and DO NOT PATCH IT.
    Put it onto your acekard.
    Come back with results.

    If all of this fails, format your acekard and try again. Make sure you have a back up though.
     
  6. Taellon
    OP

    Member Taellon GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    136
    Country:
    Canada
    I've already tried all that and it's still not changing the results.
     
  7. Bulit

    Member Bulit GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    293
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    Do you have any cheats on?
     
  8. luigiman

    Newcomer luigiman Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Messages:
    15
    Country:
    Thailand
    Turn Cheat off
     
  9. Taellon
    OP

    Member Taellon GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    136
    Country:
    Canada
    No there are not any cheats on.
     
  10. suruz

    Member suruz GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    607
    Country:
    United Kingdom
    This might be a stupid suggestion but... make sure you save changes in the options menu? xDD

    Sorry... just trying to help [​IMG]
     
  11. Taellon
    OP

    Member Taellon GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    136
    Country:
    Canada
    I checked that as well and it still resets whenever I change it and save the settings.
     
  12. MoreCheeze77

    Newcomer MoreCheeze77 Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Try The Following...
    -Redownload the ROM (that I hope you LEGALLY purchased.
    -Don't patch, check.
    -Turn various patch options on and off (except soft reset.)
    -If doesn't work still, patch.
    -If all else fails, copy all your files to your computer (as a backup) and reformat. (Worked for me when moonshell stopped working.)
     

Share This Page