call of duty 5 gamma

Discussion in 'Wii - Hacking' started by nicobellec, Nov 17, 2008.

Nov 17, 2008

call of duty 5 gamma by nicobellec at 2:03 PM (1,293 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. nicobellec
    OP

    Newcomer nicobellec Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    36
    Country:
    United Kingdom
    I was using gamma new channel. Confimed as working on the wiki and got past the safety screens and then

    'an error has occurred. Press the EJECT button, remove the game disc, turn power off. ect ect.

    Has anyone got this working with gamma? If so what am i doing wrong?
     
  2. djtaz

    Member djtaz PM's Full - Wadder Me

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    2,997
    Country:
    Ireland
    I have it working on Gamma - no issues.
    You may have a bad burn , or you may have installed the wrong IOS for gamma
     
  3. nicobellec
    OP

    Newcomer nicobellec Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    36
    Country:
    United Kingdom
    ahhhh i dont remmeber doing anything with ios i just installed the channel. Im pretty new to all this. Dont suppose you could help me out taz on where to go from here?
     
  4. djtaz

    Member djtaz PM's Full - Wadder Me

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    2,997
    Country:
    Ireland
    see in my signature where it says :

    WiiGators Backuplauncher 0.3 Gamma with install instructions


    download that and just put the cIOS249 into the apps folder on your SD card - then install from homebrew.

    Theres a pretty good how to in it if you want to follow that (near the end for updating)

    Let me know how you get on
     
  5. nicobellec
    OP

    Newcomer nicobellec Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    36
    Country:
    United Kingdom
    thanks taz helpfull as ever.
     
  6. nicobellec
    OP

    Newcomer nicobellec Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    36
    Country:
    United Kingdom
    fully working thanks taz!!
     

Share This Page