Call Of Duty 4 problem

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by DaMummy, Jan 21, 2008.

Jan 21, 2008

Call Of Duty 4 problem by DaMummy at 3:36 AM (1,018 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. DaMummy
    OP

    Member DaMummy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,265
    Location:
    Cleveland
    Country:
    United States
    im having trouble playing cod4 as it runs really slowly, and its not cause of the memory card. im using the 1.07 kernal. anybody have any idea what the problem could be? is this a known problem? im gonna try redownoading the rom from another place see if that does anything, any other ideas?
     
  2. golden

    Member golden What a Digital Dummy!!!

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    1,453
    Country:
    United States
    Hmmmm, this might come as a surprise to you but I am not psychic. Could you by some chance tell us what flash cart you are using?
     
  3. gratefulbuddy

    Member gratefulbuddy amateur lunatic

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    802
    Location:
    on the wheel
    Country:
    United States
  4. DaMummy
    OP

    Member DaMummy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,265
    Location:
    Cleveland
    Country:
    United States
    golden, you of all people know that im using an acekard, and isnt every thread in here about acekard by now? they should just rename this forum to acekard & others....but yea i cant figure out what the problem is, the game loads, and its runs, but sooooo very slowly, and i tried from both sdhc and nand....
     
  5. jgu1994

    Member jgu1994 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    898
    Location:
    Earth
    Country:
    United States
    The game itself is quite laggy, that may be the problem.
     
  6. golden

    Member golden What a Digital Dummy!!!

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    1,453
    Country:
    United States
    Yes, I was 90% sure you were using AK but since you said kernel 1.07 I got confused as the AK starts at 4.01 firmware so I thought we were not on the same page.

    Anyway, I have your fix if it is not because of the memory card, turn off DL play in the special menu. That will most definitely fix it.
     
  7. DaMummy
    OP

    Member DaMummy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,265
    Location:
    Cleveland
    Country:
    United States
    bah 1.07 is dstt, my bad i guess i meant 4.07, ok tryin that now...aaaaaaaaannnnndddd....AWSOME...works thx golden
     
  8. golden

    Member golden What a Digital Dummy!!!

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    1,453
    Country:
    United States
    No problem. [​IMG] I hope 4.07 actually fixed some much needed DL play games. Can't test now but I am hoping MKDS and MPH are fixed.
     

Share This Page