1. hesho

    hesho Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Messages:
    13
    Country:
    Egypt
    working fine on R4 using ysmenu unoffical dstt firmware after applying the patch the unpatched rom wont work
     
  2. Twilight Loz

    Twilight Loz GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    382
    Country:
    United States
    so do I just install the newer akaio for acekard 2i? (I know the game will freeze later on)
     
  3. Yol Morefi

    Yol Morefi Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    51
    Country:
    France
  4. FakeHero

    FakeHero GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 12, 2008
    Messages:
    103
    Country:
    United States

    thx man, this patch works for EZ flash V [​IMG]
     
  5. BlackDave

    BlackDave GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    913
    Country:
    United States
    I'm going to try on M3i Zero and tell what happens (the others crack only gets me to choose a save file then black screen)

    Edit: aaaaaaaaaaaaaaaaaah ca fonctionne j'y crois pas [​IMG]

    er.....i mean...it work.. yeah...cool
     
  6. Yol Morefi

    Yol Morefi Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    51
    Country:
    France
    Canadien ? En tout cas c'est cool, ça me rappelle Driver 3 sur gba XD

    Enjoy!
     
  7. Ivan_ST

    Ivan_ST Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    It's working on "M3 Simply" [​IMG] Thanks!
     
  8. Twilight Loz

    Twilight Loz GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    382
    Country:
    United States
    the latest loader for ak2i works!
     
  9. Twilight Loz

    Twilight Loz GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    382
    Country:
    United States
    ubisoft got their hopes too high!
     
  10. emma1981

    emma1981 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    Hello. Sorry to be a pain..... I know us noobs annoy everyone!

    Please can someone help me? I have DSTT with unofficial 1.17a07 firmware (with an updated usrcheat.dat file that I needed to get Mario working). On my card I have TTMENU folder and TTMENU.DAT icon, and that's it. Will that be enough to get this game working? I don't know how to patch!

    I would really appreciate if someone can talk me through step by step in dummy language. Anybody up to the task?

    Thank you in advance to anyone willing to help me.
     
  11. Yol Morefi

    Yol Morefi Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    51
    Country:
    France
    Just download my link in the precedent page.

    Drag the clean rom over the .bat and that's all [​IMG]
     
  12. BlackDave

    BlackDave GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    913
    Country:
    United States
    Nan j'ai vecu en Belgique pendant 11 ans... maintenant les US... si tu me vois tu pourrais pas le dire (je suis africain xD)

    Yeah c'est genial mais j'aime pas comment le joueur il marche (un peu con)
     
  13. laxman0220

    laxman0220 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 24, 2009
    Messages:
    417
    Country:
    Canada
    Ubisoft's new anti piracy cracked in a day lol
     
  14. Comedor

    Comedor GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 28, 2007
    Messages:
    329
    Country:
    Brazil
    R4 + YS MENU + PATCHED ROM = 100% PROFIT?

    I've read some guys saying it freezes after mission 18 or something next to it. Is it true?
     
  15. basher11

    basher11 GBAtemp's Official Vocaloid Lover
    Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    4,385
    Country:
    United States
    freezes on mission 19, right after you record a conversation from the fat guy with a red tie.


    and Ubisoft's AP just got pwned.
     
  16. Saradomin

    Saradomin Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    You guys wouldnt happen to have a fix for CycloDS Evo FW 1.56B3 that gets you past Fat guy AP check, and Monster Truck aP checks? THANKS!
     
  17. Twilight Loz

    Twilight Loz GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    382
    Country:
    United States
    the game freezes on mission 18-19 on ak2i. Hope theres going to be a fix for this soon. The missions were getting interesting but the storyline was okay.
     
  18. Ireland 1

    Ireland 1 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    666
    Country:
    It works on my AK2i after mission 19.
     
  19. zuron7

    zuron7 RBYG
    Member

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    1,369
    Country:
    India
    After mission 18 it works on some not on some.
    Works onn mine
    EDGE v1.5
     
  20. Twilight Loz

    Twilight Loz GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    382
    Country:
    United States
    Did you just download the latest loader from the akaio.gbatemp website or did you download something else along side the latest akaio?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Recruit, Piracy,