Burner problem ?

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by testic, Aug 7, 2006.

  1. testic
    OP

    testic Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Jul 10, 2006
    Hello,
    i just received my G6 Lite, we ordered 3 we some friends and it looks like my burner is not working... The LED lights up and all but it doesn't mount. Has anyone ever hard the problem ? Maybe the problems of corruption are due to bad burners ?
     
  2. Deaddy

    Deaddy GBAtemp Advanced Fan

    Member
    568
    0
    Oct 10, 2004
    Canada
    Is it still really hard to insert the g6 into the usb burner like earlier reviews mentioned? They said you had to force it to the point that you thought it was going to break. I'm not looking forward to dealing with that.
     
  3. testic
    OP

    testic Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Jul 10, 2006
    no, i have absolutely no problem to insert it, just that it doesn't work.
    Under linux :
    usb-storage: device found at 3
    usb-storage: waiting for device to settle before scanning
    usb 2-3: reset full speed USB device using ohci_hcd and address 3
    usb 2-3: reset full speed USB device using ohci_hcd and address 3
    usb 2-3: reset full speed USB device using ohci_hcd and address 3
    usb 2-3: reset full speed USB device using ohci_hcd and address 3
    usb 2-3: reset full speed USB device using ohci_hcd and address 3
    6:0:0:0: scsi: Device offlined - not ready after error recovery

    Very weird, almost working, lsusb give this:
    Bus 002 Device 003: ID 0c45:1060 Microdia iFlash SM-Direct Card Reader

    I dunno what's wrong. Nothing wrong with my G6, just with the burner