FIXED [Bug] "portal_left_navigation"

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by smileyhead, May 6, 2017.

  1. smileyhead
    OP

    smileyhead Occasional Reporter

    Member
    GBAtemp Patron
    smileyhead is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    2,594
    5,527
    Aug 31, 2015
    Hungary
    Budakeszi, Hungary
    upload_2017-5-6_21-50-57.png
     
    julialy and Aletron9000 like this.
  2. julialy

    julialy Homebrewer

    Member
    1,655
    572
    Nov 26, 2012
    United States
    United States
    Can confirm
    [​IMG]
     
  3. xtheman

    xtheman GBAtemp Guru

    Member
    5,844
    5,265
    Jan 28, 2016
    United States
    Had the same issue.
     
  4. Slattz

    Slattz Easygoing Fairy

    Member
    1,140
    1,243
    Nov 21, 2015
    Ireland
    Can also confirm
     
  5. shaunj66

    shaunj66 Administrator

    Administrator
    10,088
    2,114
    Oct 24, 2002
    United Kingdom
    South England
    Oops, my bad. Fixed. Thanks for letting me know.
     
    julialy, smileyhead, Seriel and 3 others like this.
  6. sks316

    sks316 Retro Enthusiast

    Member
    1,502
    721
    Nov 28, 2013
    United States
    Hyrule
    Thanks. What caused it?
     
  7. shaunj66

    shaunj66 Administrator

    Administrator
    10,088
    2,114
    Oct 24, 2002
    United Kingdom
    South England
    Just tinkering with some things behind the scenes and must have accidentally copy/pasted over the language entry for 'New'.