[BUG] 'Load jQuery First!' Error

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Lucifer666, Mar 10, 2015.

  1. Lucifer666
    OP

    Lucifer666 all the world needs is me

    Member
    1,496
    733
    Apr 22, 2011
    The Fourth Dimension
    Recently (4-5 days ago to be more specific) I've been getting this extremely annoying error when I open up any thread, post, profile, or thread creation page on GBAtemp.

    Before the page is even done loading I get a pop up error message saying 'Load jQuery First!'. Once I close that, the page loads but with certain features missing, e.g. all text boxes are gone (I've been trying to make this thread for days but I couldn't actually type it because there were no damn text boxes) and also any hover drop down menu doesn't appear

    So navigating this site is now a pain because I get a pop up every time I open up a new page and I don't even see the pages properly. :( Can someone help out? Again, this started about 4-5 days ago.

    I haven't changed my browser, added any extensions, or anything like that. So I'm thinking the issue is on GBAtemp's end? Maybe some behind-the-scenes work that's caused this mess up

    Now what's weird is when I totally reset my browser (delete ALL data – cookies, history, you name it), GBAtemp works just fine for a few minutes and then the problem starts happening again. This is how I'm typing this thread right now, though I reckon in a couple of minutes I'll find it hard to reply

    Thanks in advance
     
  2. Costello

    Costello Headmaster

    Administrator
    12,487
    5,951
    Oct 24, 2002
    we are going to update our site soon, hopefully the update will fix that.
    we can discuss this again after the site's been updated.
    thanks for your patience, my friend (do you really live in Antarctica? could be your internet being shit)
     
    Margen67 and cearp like this.
  3. Lucifer666
    OP

    Lucifer666 all the world needs is me

    Member
    1,496
    733
    Apr 22, 2011
    The Fourth Dimension
    All right good to hear Costello, thanks for responding

    it's been driving me absolutely nuts, I'm still having this problem and I've been trying to reply to this post all day

    (and nah, I don't actually live in Antarctica lol I just picked it cos the fact that it's even an option is pretty funny)
     
    Margen67 likes this.