Browserhax failed to load part of this page.

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by jakeyboi1990, Mar 1, 2016.

  1. jakeyboi1990
    OP

    jakeyboi1990 Member

    Newcomer
    11
    1
    May 22, 2010
    Hi i was wondering if somebody could tell me what causes this browserhax error,
    was working fine earlier but now all i get is failed to load part of this page.
    When i click the slider no colours just instant crash.
    I'm using a 3ds xl on 9.2 E firmware recently downgraded from 10.1.
    Any help is much appreciated.
     


  2. andrewoidmk2

    andrewoidmk2 Newbie

    Newcomer
    3
    1
    Mar 1, 2016
    Yeah i've been searching around for a while to try and find a solution to this, and it suddenly stopped working for me too about an hour ago, with the same "Failed to load part of this page." message, and no colours.
     
  3. jakeyboi1990
    OP

    jakeyboi1990 Member

    Newcomer
    11
    1
    May 22, 2010
    Hmm maybe the site is just having problems right now
     
  4. Viri

    Viri GBAtemp Maniac

    Member
    1,223
    1,098
    Sep 13, 2009
    United States
    Oh wow, I'm not the only one with this issue? I'm trying to downgrade 2 9.9 3DSes, yesterday I got the colors, always stopping at orange, and now, I hit the slider, nothing happens, just crash. Both 3DSes, same thing.
     
  5. jakeyboi1990
    OP

    jakeyboi1990 Member

    Newcomer
    11
    1
    May 22, 2010
    Is there like a backup site that does the same thing?
     
  6. Arubaro

    Arubaro Soulspace Guardian

    Member
    1,669
    470
    Sep 4, 2015
    Try clearing browser's history/cookies and deleting the webkit-thing on the root of your sd card, and using the auto.php url or the qr code
     
  7. Spore2

    Spore2 GBAtemp Regular

    Member
    204
    51
    Jan 12, 2016
    I'm on 9.2u. Encountered the same problem around the same time. Started as a expired certificate problem. Now, it says failed to load part of page. The slider appears but activating the hax results in an error.
     
  8. jakeyboi1990
    OP

    jakeyboi1990 Member

    Newcomer
    11
    1
    May 22, 2010
    That was the first thing i tried, no luck :(
     
  9. Spore2

    Spore2 GBAtemp Regular

    Member
    204
    51
    Jan 12, 2016
    I've reinitialized save data, cleared cookies then even resorted to system format but the same thing happens. When I still had the webkittemp bin it stopped at gray screen now the failed to load part of page problem appears.
     
  10. Arubaro

    Arubaro Soulspace Guardian

    Member
    1,669
    470
    Sep 4, 2015
    Then maybe could be a server-side problem
     
  11. Viri

    Viri GBAtemp Maniac

    Member
    1,223
    1,098
    Sep 13, 2009
    United States
    I deleted the save thingy at the bottom of my browser settings, and tried a different SD card with just the start up kit. Still does the same thing.
     
  12. jakeyboi1990
    OP

    jakeyboi1990 Member

    Newcomer
    11
    1
    May 22, 2010
    Seems that way, guess i will try again tomorrow.
     
    Arubaro likes this.
  13. Darkyose

    Darkyose Mysterious

    Member
    792
    1,542
    Jan 26, 2016
    United States
    Home Alone Somewhere.
    Have you tried adding "?" in the url?
     
  14. andrewoidmk2

    andrewoidmk2 Newbie

    Newcomer
    3
    1
    Mar 1, 2016
    What does that do? It opened up some kind of update list putting it before sliderhax.php/3dsbrowserhax_auto.php, and did nothing putting it after.
     
  15. Darkyose

    Darkyose Mysterious

    Member
    792
    1,542
    Jan 26, 2016
    United States
    Home Alone Somewhere.
    With yls8.mtheall...
     
  16. Spore2

    Spore2 GBAtemp Regular

    Member
    204
    51
    Jan 12, 2016
    It's working now. Not sure what I did though but what happened was I kept reloading the page until it worked
     
  17. Crimsandy

    Crimsandy Member

    Newcomer
    19
    2
    Mar 2, 2016
    United States
    I'm also facing the same issue. The page loads with the sliderhax and then says part of the page failed to load. How did this work for you.... Ugh I've been trying for 3 hours now...
     
  18. Spore2

    Spore2 GBAtemp Regular

    Member
    204
    51
    Jan 12, 2016
    or try entering a different page then go back to the sliderhax page.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    maybe I was lucky but just try it out and maybe we can make a clear fix for this issue
     
  19. Crimsandy

    Crimsandy Member

    Newcomer
    19
    2
    Mar 2, 2016
    United States
    I'm not sure if it's normal for sliderhax page to say failed to load part of the page or not. I had everything set up, but wanted to systransfer emunand to my new 3ds. But now I can't even get back into HBL... I'm wondering if it's just now or if I'm just really unlucky. Did you have anything special on your sd card? payload etc?
     
  20. Spore2

    Spore2 GBAtemp Regular

    Member
    204
    51
    Jan 12, 2016
    Nope, didn't change anything on the SD card from when it was last working last night. I think the theory that this is a server problem is most likely which is why I just got lucky and got in.