Bricked wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by kwesi61, Aug 22, 2009.

Aug 22, 2009

Bricked wii by kwesi61 at 4:48 PM (587 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. kwesi61
    OP

    Newcomer kwesi61 Newbie

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    [​IMG] I bricked my wii it was a 3.2u with Softmii installed with a problem I used hack remover right after i installed it that action created the problem which made me unable to install bootmii because of some name changing done by CIOScorp, The homebrew channel was installed for 10 months and after a recent reinstall of system menu 289, I tried to reinstall preloader again that was why I reinstalled the system menu it seem to work ok. But when it restarted I had the health screen and the A press and the system files corrupted. I see it to late for me but going forward what should I have done to be able to load bootmii and what was the error made in the way preloader was installed that created the brick. Thank you in advance
     
  2. Slowking

    Member Slowking GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    1,396
    Country:
    Germany
    Hold reset when you boot your Wii. You should see the preloader menu. From there you can go into the homebrewchannel and fix the problem ^^

    I don't know what you did wrong. Your description really isn't clear enough.
     
  3. muck chucker

    Member muck chucker GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    161
    Country:
    United States
    try this hold reset to go into preloader goto the bottom setting and press a then goto the bottom setting which is select ios and change it to iso 30 if not try 60.

    sorry i dont know what the settings are called but im not near my wii atm.
     
  4. kwesi61
    OP

    Newcomer kwesi61 Newbie

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I tried 30 times the Preloader only moved the original system menu i dont see preloader
     
  5. wrettcaughn

    Member wrettcaughn Misunderstood Moral Elitist

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,785
    Country:
    United States
    For one, cIOSCORP is garbage (my personal opinion ofcourse). It is a dirty hack that can cause noobs a lot of trouble.

    You should always install bootmii before doing anything else.
     
  6. kwesi61
    OP

    Newcomer kwesi61 Newbie

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    When i reinstalled the system menu was there a prep i should have perform before installing Preloader? After the problem cause by cioscorp i tried everything i could to install bootmii but was unable to.
     

Share This Page