Brawl Layerbreak Question

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Putumsing, Jul 23, 2009.

Jul 23, 2009

Brawl Layerbreak Question by Putumsing at 7:43 PM (531 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Putumsing
    OP

    Newcomer Putumsing Newbie

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    Hi Guys

    I had a question about the 4.1u firmware. I just updated my wii to 4.1u and i have successfully soft modded it and now it plays backups properly. I wanted to burn the brawl iso but i was wondering do i still have to layerbreak it or can i just burn the iso without layerbreaking it. And does brawl still work for you guys

    Thanks

    P.S what does layerbreak even do?
     
  2. Lexip;

    Member Lexip; GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    413
    Country:
    United States
    You need to set the layer break to 2084960

    Personally I also changed the booktype to DVD-ROM, although I don't believe thats necessary.


    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=141222
     
  3. KiiWii

    Member KiiWii GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    3,164
    Country:
    United Kingdom
    use clone CD or something, nero always botches up layerbreaks on my 360 backups so i wouldnt expect it to be better for this wii one.
     

Share This Page