Brawl and WBFS Mac

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Ruske, Jan 9, 2010.

Jan 9, 2010

Brawl and WBFS Mac by Ruske at 1:30 PM (824 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Ruske
    OP

    Newcomer Ruske Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    Japan
    Well, I've looked. Really.

    I'm on mac os X and using WBFS for Mac OS X. It's working quite well, except for the fact that when I go to load (add iso or drag and drop) Super Smash Bros. Brawl won't actually get onto my HDD. I've put at least 4 other games on their already, all working.

    After "adding iso" or drag and dropping into the program, it starts to copy it over, like it does all the other games. It takes a lot longer, which I suppose isn't abnormal or unexpected, but at the end of the copying, nothing happens and it was never copied over. The original ISO remains where it was, unmoved.

    Any ideas? (Thanks in advance [​IMG] )
     
  2. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    I don't know, it works fine for me. What version are you using?
     
  3. Ruske
    OP

    Newcomer Ruske Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    Japan
    I'm using v 1.2 (100). I assume it's the most up to date. Do you think that I've just simply got a bugged Brawl?
     

Share This Page