Brawl 15% trick

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Puxel, Feb 6, 2008.

Feb 6, 2008

Brawl 15% trick by Puxel at 12:26 AM (1,936 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. Puxel
    OP

    Member Puxel GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 7, 2007
    Messages:
    127
    Country:
    United States
    I'm about to do it. does anyone know where the 15% mark is? Any pictures? I don't want to over do it.
     
  2. SuperGeek

    Newcomer SuperGeek Advanced Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    96
    Country:
    United States
    Not sure myself, I couldn't find instructions anywhere...
     
  3. sheikah

    Newcomer sheikah Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    23
    Country:
    United Kingdom
    Use a piece of paper to line up just below the 'W' of power, as soon as the bar reaches there unplug it.
     
  4. Puxel
    OP

    Member Puxel GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 7, 2007
    Messages:
    127
    Country:
    United States
    http://www.youtube.com/watch?v=lPzvSvCV-gA
    It shows him stopping when the blue bar is right below the "w". Can anyone confirm that this is okay?

    EDIT: oops, posted while you were. Thanks.
     
  5. Puxel
    OP

    Member Puxel GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 7, 2007
    Messages:
    127
    Country:
    United States
    I think I pulled it too early. Cant tell. The wii turns on, just like it did before the update, but the disc doesnt load. I tried another game, and it didnt load, but the Wiikey disc does. gunna reflash it, and try again

    edit:
    didnt work. again. I'll wait for the full game to finish
     
  6. evndude

    Newcomer evndude Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    I read everywhere to pull at the W, but I waited just a second longer and pulled just after the e (between e and r) and it worked fine. I've heard other people have waited as long as ~30% (maybe even longer than that, but I wouldn't test it) to pull and it worked fine as well.
     
  7. Roflcopter_Down

    Newcomer Roflcopter_Down Advanced Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    Maybe you disabled your modchip? I know sometimes when I press reset and power on my Wii it disables my Cyclowiz.

    PS: I loved the game, Oni.
     
  8. IxthusTiger

    Member IxthusTiger Cruddy's Buddy

    Joined:
    Mar 1, 2003
    Messages:
    1,610
    Country:
    United States
    I guess I should've tried it. If I already got the dual channels, can I format my wii and redownload my virtual console games? Does my friend code change?
     
  9. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    Pull the plug under the W.

    Its works fine for me.
     
  10. DeadZephyr

    Newcomer DeadZephyr Newbie

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    United Kingdom
    Seriously though, what's the problem with having dual channels? Do they take up system memory or something?
     
  11. markish

    Newcomer markish Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    40
    Location:
    Sweden
    Country:
    Sweden
    its not like it matters, i had to do it at 5% and that worked just fine
     
  12. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    1) You would be stuck with 2 channels whicc makes nothing 4 life. They cant be deleted.

    2) You get a update with WRONG firmware on your Wii.

    3) Nintendo may use them later to detect modded consoles.
     

Share This Page