BootMii Not Recovering

Discussion in 'Wii - Hacking' started by WiiForgotten, Jun 17, 2009.

  1. WiiForgotten
    OP

    WiiForgotten Advanced Member

    Newcomer
    1
    Mar 2, 2009
    Canada
    I made a nandbackup few days ago
    i decided to test it out
    but it just says bootmii will run in simulation mode
    press eject to continue
    then it says DUMP IS FOR DIFFERENT WII
    when its the same dump i made
     
  2. teddystacker

    teddystacker Member

    Newcomer
    1
    Mar 11, 2008
    United States
    I had this myself , was solved by me using a different SD card.Now Bootmii save and restore works perfectly...
     
  3. WiiForgotten
    OP

    WiiForgotten Advanced Member

    Newcomer
    1
    Mar 2, 2009
    Canada
    Hmm okay thanks I'll try that right now
     
  4. micric100

    micric100 GBAtemp Regular

    Member
    2
    Dec 20, 2008
    Canada
    i'm wondering if the sd card trick worked for u, i just wanna make sure before buying another card
     
  5. WiiForgotten
    OP

    WiiForgotten Advanced Member

    Newcomer
    1
    Mar 2, 2009
    Canada
    Yea it worked
    But there both same model and same sizes
    but one is MICRO and other is SD

    anyway i can fix the SD? Like format it differently?

    EDIT: Found the problem
    formatted it to FAT
    and now it backups in less then 3 mins!

    No need to buy another card micric
    just change type to FAT and format
     
  6. micric100

    micric100 GBAtemp Regular

    Member
    2
    Dec 20, 2008
    Canada
    ok, thanks alot
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice