1. cayspekko

    OP cayspekko Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    45
    Country:
    United States
    Sorry starting a new thread about this, I hunted around in the bugs.bootmii site and couldn't find anything exactly like this. Maybe I'm just an idiot though.

    I installed bootmii as a boot2 and everything worked find it seemed, so I didn't do the IOS part. It created the files on the sd just fine. then after I exitted the program it loaded hbc just fine, but when I tried to exit to sysmenu, nothing, just blackness.

    So I'm like, well, no biggy, maybe just needs a restart. So I restarted and nothing, blackness. I had a small heart attack. (I was expecting bootmii to load...) Everytime i reloaded it was acting like it was bricked.

    Anyway, I finally tried removing the SD card and it booted just fine to the system menu.

    So what gives. Do I have to do the IOS part for it to work. I would hate for it not to work and not even be able to boot without an SD card inserted. Anyway, appriciate the noooob help.

    other info:

    My wii was already 4.0 hbc installed, as well as dvdx and preloader.
    I've got a transend 133x 2gb sd card, which I didn't format beforehand or anything.
     
  2. Meannekes

    Meannekes GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    231
    Country:
    Gambia, The
    your sd card is the problem ^^

    try another one [​IMG]
     
  3. cayspekko

    OP cayspekko Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    45
    Country:
    United States
    Darn SD card, well... too bad I don't have another one... time to visit newegg.
     
  4. cayspekko

    OP cayspekko Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    45
    Country:
    United States
    yeah, i just renamed the bootmii directory and it boots now with the sd card in... except it takes a bit longer than it use too...
     
  5. icefireicefire

    icefireicefire GBATemp Fails.
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    961
    Country:
    United States
    cayspekko: its because of the bad sd card, my bootmii menu takes less than a quarter of a second ( i have an awesome sd card)
     
  6. Shinigami Kiba

    Shinigami Kiba GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    609
    Country:
    Macedonia, The Former Yugoslav Republic of
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - BootMii, doesnt,