BootMii Beta 7 (HackMii Installer 1.0.7) doesn't start up...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by jceggbert5, Aug 6, 2010.

  1. jceggbert5
    OP

    jceggbert5 Check out my hack, New Retro Mario Bros.

    Member
    2
    Dec 1, 2008
    United States
    USA, Earth, MilkyWay
    I just updated from HBC 1.0.3 and BootMii Beta 3 to the new HBC and BootMii.

    I prepared my SD card when it prompted me, but when I start up my Wii, BootMii doesn't start... I just get WiiFlow, which I have installed in Preloader 0.28 (or was it 0.29?).

    My BootMii config file is as follows:
    BootMii Config File

    Any help is appreciated [​IMG] Thanks in Advance!
     
  2. jelmew

    jelmew GBAtemp Regular

    Member
    1
    Aug 28, 2009
    Netherlands
    Does the drive flash?
     
  3. guinness

    guinness GBAtemp Regular

    Member
    2
    Nov 13, 2008
    UK
    Remove the # from #BOOTDELAY=5 and you should see bootmii for 5 seconds.
     
  4. jceggbert5
    OP

    jceggbert5 Check out my hack, New Retro Mario Bros.

    Member
    2
    Dec 1, 2008
    United States
    USA, Earth, MilkyWay
    bump unintended.

    It seems to be selective when it wants to boot... It seems that, if I turn off the Wii while on the Wii Menu specifically, it seems to go into BootMii on the next boot. But, if I am running a game (it seems to be any) or any homebrew when I shut it down, it does not start BootMii. If I unplug it from power and plug it back in it starts BootMii...

    Thanks for any help!
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice