Boot to NDS menu?

Discussion in 'R4 DS' started by flanker22, Mar 26, 2007.

Mar 26, 2007

Boot to NDS menu? by flanker22 at 8:40 AM (803 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. flanker22
    OP

    Newcomer flanker22 Advanced Member

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    99
    Country:
    United States
    is it possible to boot to the DS menu without taking out the cartidge? maybe hold certain buttons while turning on the DS?
     
  2. aslacker55

    Member aslacker55 I like pie

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    631
    Location:
    So Cal
    Country:
    United States
    NO, you would have to take out the r4.
     
  3. unkadean

    Newcomer unkadean Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    Thanks for the info. I was wondering about that myself.
     

Share This Page