Boot MK Wii on 3.3 trucha signed

Discussion in 'Wii - Hacking' started by lvholanda, Jul 6, 2008.

Jul 6, 2008
  1. lvholanda
    OP

    Member lvholanda GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    140
    Location:
    Brazil
    Country:
    United States
    A discovered this today, its not a big tutorial, here we go:

    What you need:

    MK Channel

    MK Wii Disc. (of course)

    A license to be created (new).

    You dont need to have a WI-FI connection, just do this:

    Go to MK Channel, and in the screen to choose the license, pick up the new, the game is going to say: A NEW MK LICENSE WILL BE CREATED, and after, PUT THE MARIO KART DISC, put the disc, now when is time to choose the MII on the license press "B", and "B" again, you will be at MK Wii Menu, press A choose the license, be happy!

    Video tutorial coming soon.
     
  2. trent_fox

    Member trent_fox GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    166
    Country:
    United States
    This seems like more work than the GeckoOS channel.
     
  3. Kasoz

    Newcomer Kasoz Advanced Member

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    97
    Country:
    Netherlands
    good find, but.......how is this usefull, you can only boot MK with this right?
     
  4. lvholanda
    OP

    Member lvholanda GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    140
    Location:
    Brazil
    Country:
    United States
    Dude, sorry, this is the unic method that i discovered.
     
  5. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    Interesting find!
     
  6. Slimmmmmm

    Member Slimmmmmm GBAtemp MoNkEeE

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    1,687
    Location:
    the land of lol
    Country:
    United Kingdom
    I don't need to use gecko os as my mk aint trucha signed, BUT if I did have to use gecko os, I'd be skrewed cause every variation I've tried with gecko os freezes up on me, and yes I've removed memcards etc. Maybe others cant get gecko os working for them either and or them, this is superbs, respect to whoever found this.

    Now who's gonna hack about this chan and see what's what...
     

Share This Page