Boot directly to SC Rumble using Slot1 (not superkey)?

Discussion in 'Supercard' started by Dark^'^Knigh, Aug 2, 2008.

  1. Dark^'^Knigh
    OP

    Member Dark^'^Knigh GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    1,043
    Location:
    Paradise
    Country:
    Australia
    Bit of a strange question, but I have an immediate need to have this question answered, please.
    I have two DS consoles, 2 SC Rumble carts, one Slot1 (M3DS Real) & one Superkey.

    My dilemma is I need to have both systems running as SC Rumbles today (long story...don't ask me why!). I do not want the M3/Sakura interface showing upon boot up, I need tghem both to look exactly the same. I tried to hold down "select" upon boot up and it switched to Slot2 GBA...but I need to have SC Rumble GUI to show and DS roms.

    Is it possible?
     
  2. sidneyyoung

    Member sidneyyoung GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    895
    Country:
    Bermuda
    Press L+B to boot slot-2 in ds mode.
     
  3. Dark^'^Knigh
    OP

    Member Dark^'^Knigh GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    1,043
    Location:
    Paradise
    Country:
    Australia
    Perfect!! Thank you very much [​IMG]
     
  4. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    You could also install FlashMe on the one DS so it boots the slot-2 SC Rumble in DS mode automatically.
     
  5. golden

    Member golden What a Digital Dummy!!!

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    1,453
    Country:
    United States
    I just don't understand why you couldn't just wait and use the M3 to boot the supercard. It only takes like 1 extra second.
     

Share This Page