Boom Blox working on Beta and not Gamma

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Sstew, Dec 2, 2008.

Dec 2, 2008
  1. Sstew
    OP

    Member Sstew GBAtemp's Grim Reaper.

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    1,463
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    Hi there, I have a PAL version of Boom Blox and an NTSC Wii. When I run through Gamma I get black and white forcing NTSC, but Boom Blox works on Beta forcing NTSC with no issues. Is that normal?
    No it isnt patched

    Thanks
     
  2. Green0scar

    Member Green0scar GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Messages:
    259
    Country:
    Canada
    I dont know, mine works fine, and its pal too...
     
  3. knowitall599

    Banned knowitall599 Banned

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    213
    Country:
    United States
    Um...your TV is ntsc, right? So, it is your television that is the problem. The code was messed up in beta and that is why it worked when it shouldn't have.

    Posts merged

    Try the ntsc version of Boom Blox. What happens?
     
  4. Cyberxion

    Newcomer Cyberxion Advanced Member

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    69
    Country:
    United States
    EDIT: Nevermind. My reading comprehension skills just aint up to par. Ignore this post.
     
  5. vegeta4ss

    Member vegeta4ss GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    141
    Country:
    United States
    it worked on both loaders for me
     
  6. Sstew
    OP

    Member Sstew GBAtemp's Grim Reaper.

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    1,463
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    Yeah, my TV is an NTSC, I'll try to get a hold of the NTSC version, just thought it was weird that it worked fine in Beta, but not in Gamma
     
  7. screamq3

    Member screamq3 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    188
    Country:
    United Kingdom
    works fine on both loaders here, pal version
     
  8. Pikkon

    Newcomer Pikkon Member

    Joined:
    Oct 9, 2008
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    Im having a problem getting Boom Blox to play on my NTSC Wii-firmware 3.3 with Gamma installed.When I launch the game I get a black screen and it tells me there is a probelm with the disc.Im using a ntsc version of the game and the rest of my games work just fine.I use dvd-r and burn at 2x with imageburn like the rest of my games and they all work great expect for this one.
    Any help would be great.
     
  9. Pikkon

    Newcomer Pikkon Member

    Joined:
    Oct 9, 2008
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    Anyone?
     
  10. thawkins1

    Member thawkins1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    272
    Location:
    USA
    Country:
    United States

    Burn @ 4x and try again or buy a different brand of disc.

    -Edit- It also works fine for me.
     
  11. medafor

    Newcomer medafor Member

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    burned ntsc version today, works fine on 0.3 gamma. either your disc or bad download, burned with imgburn at 4x
     
  12. Pikkon

    Newcomer Pikkon Member

    Joined:
    Oct 9, 2008
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    Burned at 4x speed and still get the error,its the same problem I had with No more Hero's so its no big deal.The rest of my games work just fine so I will give up on this one but thanks for all of your help.
     

Share This Page