Boom Blox Bash Party virus block glitch

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by wiiztec, Jun 1, 2009.

Jun 1, 2009
  1. wiiztec
    OP

    Member wiiztec GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    332
    Country:
    United States
    When playing through a USB Loader virus blocks after some time stop working correctly, they stop spreading the virus and just destroy each other. But if you hit the normal blocks that should have been infected with a virus ball they'll disappear as if they were infected

    I tested this extensively with both USB Loader and disc and it never seems to happen when playing by disc
     
  2. imapterodactyl

    Member imapterodactyl GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 20, 2009
    Messages:
    424
    Country:
    United States
    Never happened to me yet, but I've only put a few hours into the game. I'll report back to this thread if that ever changes. WD 1TB Mybook, cIOSv10, USBLoader GX (several revs up to 432 I think), 4.0U.
     
  3. Joey90

    Member Joey90 Not around any more

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    703
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Never happened to me and I've done most of the basic levels (the ones you don't need to get all silvers to unlock)

    Sounds odd - when you say after a while, is this after playing the game for a while, or all the time now.
     
  4. wiiztec
    OP

    Member wiiztec GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    332
    Country:
    United States
    It's after playing with virus blocks for a while
     
  5. wiiztec
    OP

    Member wiiztec GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    332
    Country:
    United States
  6. TehLexinator

    Member TehLexinator GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    101
    Country:
    United States
    Hmmmm... Bad rip?

    I beat the game multiple times. I have never had this happen. This includes 8-10 hour 4 player gaming sessions.
     
  7. oiraMoiraM

    Newcomer oiraMoiraM Member

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    Germany
    Same happend to me in a 4-Player session
     

Share This Page