BOmberMAN land touch 2 eror

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by DonLeon, Mar 27, 2008.

Mar 27, 2008

BOmberMAN land touch 2 eror by DonLeon at 9:21 AM (608 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. DonLeon
    OP

    Newcomer DonLeon Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2008
    Messages:
    96
    Country:
    Indonesia
    hello guys i want to ask something . can you play multiplayer game in acrobat mode or not?
    yesterday i wanted to play acrobat mode with my friend but when i trying to host/join the room is not on the list.
    but when i try the battle mode the game run normally in multiplayer. what wrong??

    do you have the same problem as i am?
     
  2. phoood

    Member phoood taking it to a whole new level.

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    1,001
    Location:
    Jewgoslavia
    Country:
    United States
    Some carts don't support download play very well. check the forums to see if your cart supports dl play.
     
  3. DonLeon
    OP

    Newcomer DonLeon Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2008
    Messages:
    96
    Country:
    Indonesia
    what???
    there are 2 modes in bomberman land .
    1. battle mode
    2. acrobat mode

    the battle mode run normally and can play multiplayer
    buat the acrobat mode error. the room i want to enter not in the list
     

Share This Page