TEMPORARY MODE ENABLED  
  1. eurec

    OP eurec Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 3, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    Italy
    • ok, currently I'M IN PANIC my switch after i tried to put moster hunter generation in sd with file zilla and ftpbd says an error like these but couse i'm idot i press power button and the switch come in sleepmode (?) but it's dosen't turn on ( i had tried to press power button for 12-30 sec) (i have autorcm installed from sx pro) sorry for bad english but i'am italian
     
    Last edited by eurec, Sep 3, 2018
  2. Frexxos

    Frexxos GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 27, 2015
    Messages:
    414
    Country:
    Germany
    I always thought there are some "normal issues and problems" with ftpdb? Like everything above 600 MB will crash or put out an error?
    PS: Such a clickbait title... No need for that!
     
  3. eurec

    OP eurec Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 3, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    Italy
    sorry i know
     
    Last edited by eurec, Sep 3, 2018
  4. TheRocK

    TheRocK GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    363
    Country:
    Gambia, The
    Try to boot without the MicroSD inserted. It's probably corrupted, also try to repair it with your PC.
     
  5. eurec

    OP eurec Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 3, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    Italy
    i can't reboot it without the miscrosd becouse sx os don't start up without boot.dat
     
  6. TheRocK

    TheRocK GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    363
    Country:
    Gambia, The
    If repairing doesn't help, format the card and start over by copying everything back onto it.
     
  7. eurec

    OP eurec Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 3, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    Italy
    nope dosen't work
     
  8. naddel81

    naddel81 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    2,420
    Country:
    United States
    disconnect the battery! yes, you have to open the back cover for that. if that does not work you are SOL!
     
  9. crazy_p

    crazy_p GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 3, 2016
    Messages:
    754
    Country:
    Switzerland
  10. naddel81

    naddel81 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    2,420
    Country:
    United States
    crazy_p likes this.
  11. crazy_p

    crazy_p GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 3, 2016
    Messages:
    754
    Country:
    Switzerland
    He can boot with the Headphones inserted. You See it in his Video. Check the error code on Google
    Error Code: 2153-0321
     
    Last edited by crazy_p, Sep 3, 2018
    naddel81 likes this.
  12. naddel81

    naddel81 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    2,420
    Country:
    United States
    what do headphones add to the equasion?
     
  13. nekojosh

    nekojosh GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 9, 2015
    Messages:
    311
    Country:
    Panama
    @eurec Boot with your headphones connected, go to settings and under System there is an option that says something like "mute when headphones are disconnected" disable it, unplug headphones and see if it works.
     
  14. Milenko

    Milenko GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2017
    Messages:
    2,678
    Country:
    Australia
    Got the impression that it's not his video in the op...

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    And you said you have Auto RCM, you are using the dongle yeah?
     
  15. crazy_p

    crazy_p GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 3, 2016
    Messages:
    754
    Country:
    Switzerland
    Maybe some Voltage/Software Issue and the Headphones act as Resistor???
     
  16. Lodad

    Lodad GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 18, 2017
    Messages:
    148
    Country:
    United States
    I think you're right about the video seeing how it's from March of 2017
     
  17. crazy_p

    crazy_p GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 3, 2016
    Messages:
    754
    Country:
    Switzerland
    LOL i thought it was his Video
     
  18. Canna

    Canna Bad Ass Poisonous Mushroom
    Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Messages:
    1,379
    Country:
    United States
    The only two responses worth it on this thread atm...

    Would you please try to boot into stock and tell me if you get the same issue Firstly...
    If first option works then
    can you backup your sd card Reformat to exfat and only place a new copy of boot.dat and license back onto the sd card..

    I cannot see how a ftp program can produce such a fault unless it has affected the boot.dat file or the sd card...

    Please try the above and report back sir.
     
    Last edited by Canna, Sep 3, 2018
    crazy_p likes this.
  19. eurec

    OP eurec Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 3, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    Italy
    I said like these not these
     
  20. Risingdawn

    Risingdawn Tempallica
    Member

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    1,084
    Country:
    United Kingdom
    What actually happens when you turn the Switch on? Black screen? Stuck on TX logo? Error code? Colour screen?

    You need to give people actual information if you want them to help you, saying something 'like these' is not helpful.

    What colour is your TXpro light when you turn the Switch on, blue? green?
     
    Last edited by Risingdawn, Sep 4, 2018
  21. NoNAND
    This message by NoNAND has been removed from public view by Quantumcat, Sep 4, 2018, Reason: Not useful.
    Sep 4, 2018
  22. wurstpistole
    This message by wurstpistole has been removed from public view by Quantumcat, Sep 4, 2018, Reason: Not useful.
    Sep 4, 2018
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - filezilla, bricked, switch