Blue screen after updated firmware 12.1.0 -> 13.0.0

Mooninite

Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 4, 2020
Messages
10
Trophies
0
Age
26
XP
55
Country
United States
I have not updated atmosphere since I migrated from SX on my chipped lite, today I wanted to update to the latest atmos 1.1.1. I now have a blue screen, this is what I did
  • Updated from firmware 12.1.0 to 13.0.0 by downloading firmware through AIO updater then installing through daybreak formatted to FAT32
  • Rebooted and got miscellaneous boot errors in hekate.
  • Put SD card in PC
- Overwritten folders with latest Atmosphere 1.1.1
- Overwritten folders with latest sigpatches
- Overwritten the latest fusee
- Attempt boot after removing "contents" folder in atmosphere
  • Turn on and arrived at blue screen after hekate boot.
Again this is a SXOS chipped switch lite, can anyone guide me? Highly appreciated.
 

wiiNinja

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 13, 2009
Messages
601
Trophies
0
XP
979
Country
United States
Don't know which version of Atmosphere/Hekate you updated from, but were you aware of the change in fusee-primary, fusee-secondary? It's in the release note.
 

Draxzelex

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 6, 2017
Messages
16,705
Trophies
1
Age
27
Location
New York City
XP
11,244
Country
United States
I have not updated atmosphere since I migrated from SX on my chipped lite, today I wanted to update to the latest atmos 1.1.1. I now have a blue screen, this is what I did
  • Updated from firmware 12.1.0 to 13.0.0 by downloading firmware through AIO updater then installing through daybreak formatted to FAT32
  • Rebooted and got miscellaneous boot errors in hekate.
  • Put SD card in PC
- Overwritten folders with latest Atmosphere 1.1.1
- Overwritten folders with latest sigpatches
- Overwritten the latest fusee
- Attempt boot after removing "contents" folder in atmosphere
  • Turn on and arrived at blue screen after hekate boot.
Again this is a SXOS chipped switch lite, can anyone guide me? Highly appreciated.
Don't overwrite the folders; delete them instead.
 

Perrito123

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Nov 2, 2021
Messages
60
Trophies
0
Age
41
XP
64
Country
Argentina
I have not updated atmosphere since I migrated from SX on my chipped lite, today I wanted to update to the latest atmos 1.1.1. I now have a blue screen, this is what I did
  • Updated from firmware 12.1.0 to 13.0.0 by downloading firmware through AIO updater then installing through daybreak formatted to FAT32
  • Rebooted and got miscellaneous boot errors in hekate.
  • Put SD card in PC
- Overwritten folders with latest Atmosphere 1.1.1
- Overwritten folders with latest sigpatches
- Overwritten the latest fusee
- Attempt boot after removing "contents" folder in atmosphere
  • Turn on and arrived at blue screen after hekate boot.
Again this is a SXOS chipped switch lite, can anyone guide me? Highly appreciated.
dont worry since 13.0.0 random blackscreens happen all time after atmoshphere logo no matter how clean the installation is, i went back to 12.1.0 and no problems anymore. of 5 tries boot 3 times for me the 13.0.0 no worth and plenty of bugs i guess
 
General chit-chat
Help Users
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: lol