Bliss's custom OS

Discussion in 'Acekard' started by jaywilson, Jul 15, 2008.

Jul 15, 2008

Bliss's custom OS by jaywilson at 1:40 PM (1,386 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. jaywilson
    OP

    Member jaywilson GBAtemp Fan

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    322
    Location:
    Western Australia
    Country:
    Australia
    hey i need to re-download bliss OS,
    but the the link on acekard forums that he posted doesnt work, and his blog said his database is down,

    can anyone tell me where to find it?
    or upload it for or send it to me?

    thank you
     
  2. VatoLoco

    Member VatoLoco Don't crush that dwarf, hand me the pliers.

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    2,261
    Location:
    Ya Cant Get There From Here
    Country:
    United States
    You didnt specify if youve got AK2 or RPG.

    so here is bliss AK2 final(4.0.7.FIN), found here at GBAtemp, in the downloads section [​IMG]
    http://gbatemp.net/index.php?download=2806

    ..and here is bliss final RPG loader (K08c)
    http://bbs.tvgame360.com.tw/attachment.php?aid=101196

    Have you tried the AIO firmware? It works for both Acekards. Here's a link to that, too.
    http://gbatemp.net/index.php?download=2826

    with AIO, you may need to manually put in the 'globalsettings.ini' file (found in the '_ak2' or '_rpg' folder on most releases) for it to boot properly
     
  3. jaywilson
    OP

    Member jaywilson GBAtemp Fan

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    322
    Location:
    Western Australia
    Country:
    Australia
    thank you!

    i am using AIO at the moment but i just liked bliss's better
    even though AIO is sposedly better
     
  4. Noitora

    Member Noitora ::

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    3,768
    Location:
    Athens
    Country:
    Greece
    Does this OS support real-time saving in NDS games?
     
  5. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    no real time save, sorry guys but it really isnt worth it for us to implement something the official team should be doing, we do this in our spare time so unless the acekard team start working on real time save AKAIO won't have real time save.
     
  6. Noitora

    Member Noitora ::

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    3,768
    Location:
    Athens
    Country:
    Greece
    Ok, thanks Normmatt.I was looking for a flashcard with real-time saving and I thought I'd ask here if your OS supports real-time saving.
     

Share This Page