Bleach Versus Crusade JAP

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Chrisssj2, Sep 3, 2010.

Sep 3, 2010

Bleach Versus Crusade JAP by Chrisssj2 at 4:35 PM (2,299 Views / 0 Likes) 15 replies

  1. Chrisssj2
    OP

    Member Chrisssj2 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    1,065
    Country:
    Netherlands
    I got a Pal console on 3.4E.
    And I burned a backup of Bleach Versus Crusade japenese version.

    The game is recognised and starts it shows that u have to use the wiimote notice etc.

    Then NOW LOADING appears, and it's stuck there... [​IMG]


    I have heard people having trouble with this game, like 002 error.

    But my game doesn't give any error at all, so what's up???

    Also I am unsure what modchip/version I have. And I can't install Twilight hack because I don't have an SD.

    What can I do? Please help.

    THanks.
     
  2. Juanmatron

    Member Juanmatron Slater Color

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    1,667
    Location:
    SEGA's World
    Country:
    Spain
  3. Chrisssj2
    OP

    Member Chrisssj2 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    1,065
    Country:
    Netherlands
    Did you read the entire post? I said I don't get any error at all!

    So what is wrong here?
     
  4. Chrisssj2
    OP

    Member Chrisssj2 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    1,065
    Country:
    Netherlands
    I searched around and eventhough I have no errors it seemd this would be the 001-002 or whatever error.

    My question now is can I fix it WITHOUT SD card or a homebrew channel etc.

    I have a hardware modded wii, (I think wiikey not sure) 3.2 ishes firmware So I can only burn the ISO on the disc and play in disc channel.

    Is it possible? plz reply
     
  5. dn_angel000

    Member dn_angel000 Phantom User

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    592
    Country:
    United States
    Well u could try USB Loading it and c if that'll work 4 ya!! lol
     
  6. Chrisssj2
    OP

    Member Chrisssj2 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    1,065
    Country:
    Netherlands
    Thanks, Could you link me to that method?

    I read something about USB loading but u needed a sd card to install that functionality on homebrew LOL... so yeah..
     
  7. dn_angel000

    Member dn_angel000 Phantom User

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    592
    Country:
    United States
    Well I can't now cause I'm on the Wii! lol Head 2 Google Code and look 4 USB Loader GX (not the latest Channel/Version) cause there's been reports that it can Brick some Wiis just get a previous version that lets u return 2 the HBC when u get done playing some game(s) lol
     
  8. Chrisssj2
    OP

    Member Chrisssj2 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    1,065
    Country:
    Netherlands
    Yup I read it my friend... It uses homebrew channel which means SD CARD which I DONT HAVE.

    Is there any way to play this game on a hard modded wii? [​IMG]

    Thanks.
     
  9. dn_angel000

    Member dn_angel000 Phantom User

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    592
    Country:
    United States
    No download the channel!
     
  10. Am0s

    Member Am0s Mojo Risin

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    741
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    I just tried to run bleach v crusade off dvd for you and on neogamma I get stuck on the "Now Loading" screen.
    I got it working by using softchip r99 and using the ios 232 guitar hero method.

    a few of my games like naruto clash of ninja, mh3 and guitar hero games all work using this method

    I have the settings for softchip r99 as follows

    loads ios 232
    002 protection is on
    fake ios reload on
    load requested ios off

    hope this helps
     
  11. Chrisssj2
    OP

    Member Chrisssj2 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    1,065
    Country:
    Netherlands
    Download the homebrew channel?? Only way through SD/savegame glitch right?

    naruto clash of ninja works fine on my wii


    Zzzzz the end? [​IMG]
     
  12. dn_angel000

    Member dn_angel000 Phantom User

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    592
    Country:
    United States
  13. Chrisssj2
    OP

    Member Chrisssj2 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    1,065
    Country:
    Netherlands
    Yeah I understat lol but u can't load it without SD!!! [​IMG] u need homebrew channel to load wad files lol ??
     
  14. dn_angel000

    Member dn_angel000 Phantom User

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    592
    Country:
    United States
    No u need HBC 2 load DOL files, U need WAD Manager 2 install WADs!! lol
     
  15. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    No SD..?? then you need to:


    Patch the .iso before burning:
    1. Get bailli's Generic Wii Patcher 1.2 from HERE
    2. Extract the main.dol from the .iso, partition 2, with your prefered aplication (WiiScruber or Trucha Signer)
    3. Patch it with the Generic Wii Patcher 1.2 (search and remove 002 error, and ONLY for DKJB you also need to force to JP the language detection)
    4. Put the patched main.dol into the .iso (replace)
    5. Fake sign the .iso (right click over the partition 2 and trucha sign it; WiiScruber auto-sign when the file is replaced)
    6. Burn the .iso
     
  16. Chrisssj2
    OP

    Member Chrisssj2 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    1,065
    Country:
    Netherlands
    Ok I am trying your method and at step 3 when I press search at 001 error it also sees patterns, Should I also remove that? Or only remove 002 ?

    And then at step 5 fake sign the .iso I am in Wiiscrubber and what am I supposed to do? I don't get that part? I right click on partition 2 and it says (actually its called partition 0 and 1 but I assume u ment 2nd partition) delete, resize, shrink, crypt , unencrypt... so what is trucha sign it? and auto-sign?

    Why is all this so damn hard. [​IMG]

    Hope you can help a noob gamer like me if u have patience.

    @dn_Angel000 to install anything u need sd on wii.. wad,dol etc I though.. btw i know shit about these things so u have to explain it to me like I am your grandpa [​IMG]
     

Share This Page