Black UK Wii firmware

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by rikuumi, Jan 13, 2011.

Jan 13, 2011

Black UK Wii firmware by rikuumi at 4:14 PM (1,513 Views / 0 Likes) 17 replies

  1. rikuumi
    OP

    Member rikuumi GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    586
    Location:
    WA
    Country:
    United States
    Just ordered a black Wii from UK and I'm wondering which FW it most likely has? Any experiences?
     
  2. Lacius

    Member Lacius GBAtemp Psycho!

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    3,912
    Location:
    St. Louis, Missouri
    Country:
    United States
    It most likely has 4.3E, which means you will most likely need one of the games listed in this guide in order to softmod it.
     
  3. rikuumi
    OP

    Member rikuumi GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    586
    Location:
    WA
    Country:
    United States
    Hope it's on 4.2.. 11e for rental of lego indiana jones here where i live
     
  4. Porobu

    Member Porobu Gbatemps Shiny Latias

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    1,042
    Country:
    Spain
    4.2E or 4.3E
     
  5. zizer

    Member zizer GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    2,035
    Country:
    if wii with new wiimote it is 4.3
     
  6. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    My mate just got a Black one with OLD Wiimote and it was on 4.3. Just wanted to clear up, don't assume old wiimote is 4.2 or lower.
     
  7. zizer

    Member zizer GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    2,035
    Country:
    i am agree

    if wii with new wiimote it is 4.3 exactly

    is it better?
     
  8. awssk8er

    Member awssk8er GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,605
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    My sister got a black Wii with Wii Sports Resort for Christmas (Wii Remote Plus too) and it came on 4.2U.
     
  9. zizer

    Member zizer GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    2,035
    Country:
    is it wiimote with wii motion plus inside?
     
  10. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    Lol, just realised I sounded a bit arsey. Sorry dude
     
  11. zizer

    Member zizer GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    2,035
    Country:
    never mind
     
  12. awssk8er

    Member awssk8er GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,605
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    Yes. That is what I said.
     
  13. zizer

    Member zizer GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    2,035
    Country:
    it is exclusion or lucky
     
  14. awssk8er

    Member awssk8er GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,605
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    Yeah, I guess so. When she bought it, I researched it to see whether or not I would need to borrow Brawl from a friend. My one friend was going to lend it to me, but then she opened it and we saw that it was on 4.2U.

    Everywhere I looked said that it should be on 4.3U, but I don't know. Saved me some time and effort though.
     
  15. rikuumi
    OP

    Member rikuumi GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    586
    Location:
    WA
    Country:
    United States
    Well I bought console only off from eBay so I'm not sure of that. Shame I have Brawl but since it's pal Wii and pal game no use for it :/ Need to buy the lego game for 35€ eww..
     
  16. zizer

    Member zizer GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    2,035
    Country:
    Now wait for console and check sysmenu . you have chance use bannerbomb
     
  17. Donkey Plonk

    Member Donkey Plonk GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    421
    Country:
    United Kingdom
    Its ok mate, its holding its value because of that so you can buy it, and then resell it once you have hacked with it. May even make a profit. I lost roughly £7 doing it. Hacking my system was worth more than £7 to me
     
  18. codmaster

    Member codmaster GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    117
    Country:
    United States
    Why not get Yu-gi-oh 5D Wheliee Breakers,I heard its cheaper like 30-25 euros i think.and works on all wii
     

Share This Page