Black Screen with some GBA roms

Discussion in 'Supercard' started by sumpm1, Dec 7, 2006.

Dec 7, 2006

Black Screen with some GBA roms by sumpm1 at 11:19 AM (1,023 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. sumpm1
    OP

    Newcomer sumpm1 Advanced Member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    Just got my SuperCard Lite, and am loving it, probably going to wear the SD card out removing it and trying different things!

    Classic NES Series: Super Mario Bros gives me a black screen that I can't recover from. Also, if I load the rom into VirtualBoy, it says"Game Pak Error"... So there is something going on there. I tried disableing all of the options when patching the rom to the DS Lite.

    Using firmware 1.70 and Software 2.57.

    I was able to load up the nes original no proble, but didn't like seeing the error. Have got the same error when loading other GBA roms also, can't remember which. What are these black screen errors most likely due to?

    Thanks
     
  2. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,732
    Country:
    United Kingdom
    The classic nes/famicom mini series have some copy protection based around saves but owing to the fact that emulation is by far the better route people do that instead and only cracked a few of the titles.
     
  3. sumpm1
    OP

    Newcomer sumpm1 Advanced Member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    Ahaaaa... Thanks, will just go for emulation then
     

Share This Page