black screen when trying to load lego star wars

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by compo, Oct 3, 2009.

Oct 3, 2009
  1. compo
    OP

    Newcomer compo Newbie

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    Hi,

    I am trying to play Lego star wars but get a black screen when loading the game through GX loader. I am using CIOS38r14 and ISO38-64-v3610.wad as i'm offline.

    Does anyone know how to get this game to work

    Thanks
     
  2. bowser

    Member bowser Mwa ha ha ha!

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    2,177
    Location:
    GBAtemp ↑↑↓↓← → ← →BA
    Country:
    India
    Need more info. What region is the game? What region is your Wii? What's the version of the System Menu?
     
  3. compo
    OP

    Newcomer compo Newbie

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    i think the game is PAL and my wii should be the same. How do i find the version iof the system menu and I will go and check

    sorry for being vague but i'm new this this.
     
  4. bowser

    Member bowser Mwa ha ha ha!

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    2,177
    Location:
    GBAtemp ↑↑↓↓← → ← →BA
    Country:
    India
    Go into the Wii settings. The version of the system menu will be displayed in the top right corner.
     
  5. compo
    OP

    Newcomer compo Newbie

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    just checked on it's version 3.4E

    Most of the games on my HDD work but i'm unable to get the lego star wars to load. Getting black screeen then freezes. need to reboot the wii.

    any ideas
     

Share This Page