black screen upon boot on mario allstars NTSC

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Sebastian25, Apr 30, 2008.

Apr 30, 2008
  1. Sebastian25
    OP

    Member Sebastian25 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 25, 2007
    Messages:
    127
    Country:
    United States
    PLEASE help, what am I doing wrong. This works for other people but I tried using the tutorial and
    I used a NTSC smc rom of allstars. Upon making the wad file and installing it, I get the "classic controller needed" screen and then it goes black.

    Can the pal rip thats floating on the net work on NTSC consoles? is there a way to get it working on NTSC?
     
  2. Sebastian25
    OP

    Member Sebastian25 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 25, 2007
    Messages:
    127
    Country:
    United States
    I saw responses from people from the US that said they got this working? .. Does this in fact work?
     
  3. Mooshywooshy

    Member Mooshywooshy GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Messages:
    141
    Country:
    United States
    Are you using All stars or All stars + world? I injected All Stars + World a while back and it worked fine, but I never tried normal All Stars [​IMG]
     
  4. Sebastian25
    OP

    Member Sebastian25 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 25, 2007
    Messages:
    127
    Country:
    United States
    do i have to set an offset?

    i used injectuwad and it made a wad file but it hangs.

    what am I doing wrong, im pretty sure i used both/
     
  5. sigma.nl

    Newcomer sigma.nl Member

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    46
    Location:
    netherlands
    Country:
    Netherlands
  6. Sebastian25
    OP

    Member Sebastian25 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 25, 2007
    Messages:
    127
    Country:
    United States
    ^ THANK U SO MUCH! ODDLY ENOUGH IT WORKS! I can confirm that Super Mario Allstars NTSC without Super Mario World works as an injected rom.
     
  7. NikoK

    Member NikoK GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    219
    Country:
    Canada
    I don't understand why everyone is caring about SNES VC. There are tons of SNES emulators which you can pack into a wad that will play more than just one game... N64 VC is the only one that really matters at the moment imo.
     
  8. Sebastian25
    OP

    Member Sebastian25 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 25, 2007
    Messages:
    127
    Country:
    United States
    Nintendo will release N64 games in the future, so there won't be a need to inject anything.. and if they dont once something like majoras mask comes out, developers can test on it and see if it can be injected.

    mario allstars will never be released on virtual console, doing so would cut into nintendos bottom line profits

    500 + 500 + 500 + 500 + 800

    28.00 dollars worth of WII points for the price of 8.00.

    and i dont like running a disc to run an emulator it destorys the whole point of the VC channels.
     
  9. zwei_fuss

    Newcomer zwei_fuss Newbie

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    For me this is the only way... none of the the snes9x builds I've tried have worked for me. Black screen upon boot on every single rom.
     
  10. cobain76

    Newcomer cobain76 Member

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    19
    Country:
    Panama
    Because I don't care playing all The SNES games, I just want to play some, and is faster to turn on your wii and select your SENES game channel.




     
  11. cobain76

    Newcomer cobain76 Member

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    19
    Country:
    Panama
    Well yesterday I used injectuwad V2, and injected super mario all Stars into the Donkey Kong Country Wad (NTSC), And is working fine.

    Even I created another version with cheats (my wife isn't very skilled, videogames) and it is working fine.
     

Share This Page