Black Ops Multiplayer

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by reilina, May 30, 2011.

May 30, 2011

Black Ops Multiplayer by reilina at 6:37 AM (768 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. reilina
    OP

    Member reilina just a neophyte...

    Joined:
    Feb 11, 2007
    Messages:
    257
    Location:
    California
    Country:
    United States
    i manage to get the game working on singleplayer. when i tested the multiplayer it was asking for to download the new patch.
    the weird part is it just stays there.

    i can cancel the download process and even go back to the main menu and play the game. but whenever i tried to update and
    download the new patch it just stays there.

    any ideas?
     
  2. zizer

    Member zizer GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    2,035
    Country:
  3. cobleman

    Member cobleman GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,449
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    How much internal memory do you have to save the new patch?
     
  4. Ryoku83

    Member Ryoku83 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    324
    Country:
    Canada
    The first update takes 60 blocks. The second and third update do not require a download. The forth update takes zero blocks and a download is required. The 5th does not require a download and the 6th does which takes about 17 blocks.
     
  5. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    What do you mean it doesn't require a download? That's what an update is. Even if the size of your save file doesn't change, that doesn't mean nothing was downloaded.
     
  6. cobleman

    Member cobleman GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,449
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    LOL like a system update it loads into the internal memory then overwrite's the existing files with the new one. It's that simple.
     
  7. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    That's my point. You are still downloading patches.
     
  8. reilina
    OP

    Member reilina just a neophyte...

    Joined:
    Feb 11, 2007
    Messages:
    257
    Location:
    California
    Country:
    United States
    i have use botmii 14.5 and install the latest IOS56 and shop channel.
    and im pretty sure that ive use the shop channel long ago to download
    street fighter, street fighter 2, super street fighter 2 turbo.

    i will try to test the game again after lunching shop channel.
     
  9. cobleman

    Member cobleman GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,449
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Did you make a second profile and try to update when you switch to it
     
  10. reilina
    OP

    Member reilina just a neophyte...

    Joined:
    Feb 11, 2007
    Messages:
    257
    Location:
    California
    Country:
    United States
    thanks cobleman it work using the 2nd profile to update
     

Share This Page