Black Ops For Wii Stuck Loading

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by alejolink11, Jun 30, 2011.

Jun 30, 2011
  1. alejolink11
    OP

    Member alejolink11 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    205
    Country:
    United States
    I know I'ts obviously antipiracy. What do I need to bypass it and where exactly do I get it?
    I'm bad at this -___-
     
  2. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    How about you stop being a pirate and follow the law?
     
  3. PPSainity

    Member PPSainity Blinded by Science

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Messages:
    646
    Country:
    Canada
    Really? While he most likely is one, according to statistics. No where did he say he was a pirate... Antipiracy affects fair use practicers like those who run backups and homebrew; heck, it only effects non-pirates, pirates sail around them. He could just be doing what several people are doing (and can be debated still have a legal right to do) and playing backups. It never does any good to assume - statistics aside [​IMG]

    alejolink11, whether you are a pirate or not, you should learn on how to use the search function, as while specifics have been left out, I am sure that your issue is due to the same issue that has been covered ad nauseam. This issue being that CoD:BO will freeze before the Treyarch Video on a black Loading... screen if an cIOS without an IOS57 base is used. If this is indeed your issue, install, an cIOS with an IOS57 base if you don't have one installed yet. I recommend rev21d2x250[57] which can be attained using ModMii. Then, depending on how your backup loader, go into the loader settings and make sure that the cIOS with the IOS57 base is set for CoD:BO.

    If this does not fix your problem, you need to post more information on your particular dilemma.

    -[]D
     
  4. alejolink11
    OP

    Member alejolink11 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    205
    Country:
    United States
    I managed to get it working by downloading d2x and the new cIOS batch! NOW whenever im playin it randomly freezes. Any repair for this?
     
  5. JoostinOnline

    Member JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,834
    Location:
    The Twilight Zone
    Country:
    United States
    Easiest way is to play your retail disc.
     
  6. alejolink11
    OP

    Member alejolink11 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    205
    Country:
    United States
    problem is the retail disc broke [​IMG] hence the BACKUP
    Im using CFG loader by the way.
     
  7. PPSainity

    Member PPSainity Blinded by Science

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Messages:
    646
    Country:
    Canada
    "randomly freezes" can be caused by USB Hard Drive compatibility (if USB loading), or poor backup media (if disc loading), failing Wii drive (if disc loading), or a corrupt backup image, and more. USB Hard Drive compatibility can be determined by checking to see if any other games freeze and possibly trying Hemes' v5.1 or v5.1 MOD cIOS224[57]. Poor backup media, or corrupt backup images can be verified using Wiims' ISO Tools, you can read on how to use the VERIFY function on his excellent website. As for a failing Wii disc drive, well all your backup games should be giving you issues, so that should be clearly evident. If the problem lies elsewhere, provide all the information you can about the issue. Keep in mind that even playing off the Retail Disc, CoD:BO does freeze from time to time in multiplayer due to connection quality and regular online gaming issues (servers, routers, etc.).

    -[]D
     

Share This Page