1. Teoz Benny

    OP Teoz Benny Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    94
    Country:
    Hi guys Im wondering what firmwate Binding of issac rebirth requires as its not booting for me Just sticking on thr 3ds logo.
     
  2. Teoz Benny

    OP Teoz Benny Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    94
    Country:
    Im on a new 3ds xl rxtools 9.2 and sysnand 9.2.
     
  3. Xenon Hacks

    Xenon Hacks GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Nov 13, 2014
    Messages:
    7,413
    Country:
    United States
    9.6+
     
  4. TheKawaiiDesu

    TheKawaiiDesu Ball of Kawaiiness
    Member

    Joined:
    Aug 23, 2015
    Messages:
    1,436
    Country:
    Korea, North
    iirc it requires 9.6, but you can find modified .cia that runs on less.
     
    Last edited by TheKawaiiDesu, Jan 23, 2016
  5. Teoz Benny

    OP Teoz Benny Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    94
    Country:
    Is there no cryptofixed version then? I looked but I cant seem to find one, or should I use reinand 10.4 :o. What you guys think?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Binding of issac looks like my type of game as well so would really like to get it working.
     
  6. TheKawaiiDesu

    TheKawaiiDesu Ball of Kawaiiness
    Member

    Joined:
    Aug 23, 2015
    Messages:
    1,436
    Country:
    Korea, North
    Yup, there is a cryptofixed version on the iso site.
     
  7. Teoz Benny

    OP Teoz Benny Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    94
    Country:
    I only found one copy of the game with new update but its an untouched version not cryptofixrd.
     
  8. BasedIndex

    BasedIndex splendid
    Member

    Joined:
    Dec 18, 2015
    Messages:
    313
    Country:
    Russia
    Just get newest reinand and update your emunand to 10.4.
    It takes minutes. >_>
     
  9. Teoz Benny

    OP Teoz Benny Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    94
    Country:
    Yeah ok ill have a look again then, I saw something about the game crashes quite a bit that was all just saw yesterday a copy with new update.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    What do I lose If I go with reinand, just the region free stuff right?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Oh one thing If I backup my emunand now and I dont get on with reinand can revert back to rxtools an my backup?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Its ok sorted it now. Many thanks everyone for the help :)
     
  10. BasedIndex

    BasedIndex splendid
    Member

    Joined:
    Dec 18, 2015
    Messages:
    313
    Country:
    Russia
    If your cia is out of region and your cia isn't region free. Which is the worst possible cia you can find. Then you still can use freemultipatcher in reinand and use out-of-region/non-region free titles too.
    Cheers.
     
  11. Teoz Benny

    OP Teoz Benny Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    94
    Country:
    Cheers basedindex :).
     
  12. The Minish LAN

    The Minish LAN Bisexual Socialism
    Member

    Joined:
    Sep 9, 2015
    Messages:
    551
    Country:
    United Kingdom
    This thread belongs in the Flashcards & Custom Firmwares section.
     
  13. Teoz Benny

    OP Teoz Benny Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    94
    Country:
    Yeah sorry I posted in the wrong section.
     
  14. Teoz Benny

    OP Teoz Benny Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    94
    Country:
    Playing it now. Game is awsome hehe thanks guys
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Binding, rebirth, booting